Vinn exklusiv rock från Berkeley av finaste ull från Loro Piana

När man pratar om exklusiva material är det få som kan mäta sig med den italienska vävaren Loro Piana. Nu kan du vinna en klassisk rock med Lora Piana Storm System-ull, värde 10.000 kronor, från Berkeley. Läs nedan hur du tävlar.

Berkeley Company  |  Publicerad 2017-10-23 10:47  |  Lästid: < 1 minuter

HELA ARTIKELN ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED BERKELEY COMPANY

Just nu har Berkeley tagit fram en limiterad upplaga med 100 klassiska rockar, där varje rock är individuellt numrerad. Ullen i rockarna är behandlad med Loro Pianas innovativa Storm System-koncept, som genom ytbehandling och membranteknik gör tyget helt vind- och vattentätt, samtidigt som det andas.

Vinn exklusiv rock från Berkeley av finaste ull från Loro Piana
Foto: Berkeley Company

Vattentät & vindavvisande

Hemligheten bakom Storm System-konceptet består av två delar. Dels en osynlig beläggning, som skyddar varje fiber från fläckar, damm och smuts och samtidigt stoppar vatten från att tränga in. Dels ett mikroskopiskt membran med en unik uppsugningsförmåga. 

De båda delarna gör att du får vattenavvisande, vindtäta ytterplagg, som dessutom släpper ut den fukt som produceras av kroppen.  

Med dolda knappar, bra andningsförmåga och en smart, avtagbar krage i Primaloft blir den lyxiga rocken från Berkeley en perfekt kombination av teknologi och elegans.

Just nu lanserar Berkeley sin nya sajt. För att fira detta kan du som Kings läsare vara med och tävla om en av de exklusiva rockarna, som har ett värde av 10.000 kronor. 

Så här gör du för att tävla

Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna en av de 100 numrerade rockarna. Svaret på tävlingen hittar du här på Berkeleys nya sajt.

Och glöm inte att gilla Berkeley Company på Instagram.

Lycka till!  

HELA ARTIKELN ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED BERKELEY COMPANY

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta