Veckans outfit – resor

Olof Enckell  |  Publicerad 2008-03-28 19:15  |  Lästid: 1 minut
Bild 316877

Idag är sista dagen för resetävlingen där ni kan vinna ett resekit från Original Penguin. För att ytterligare påminna er om att skicka in era bidrag får även veckans outfit inspireras av temat resor och sinnebilden av den moderna vagabonden.

Jacka A.P.C. (cirka 3350 kr) – Glöm skinnjackan. Få saker är så rock’n roll som en kort dubbelknäppt kavaj

Skor Clark’s Orginals (1199 kr, Lester) – Den låga upplagan av Clark’s klassiska ökenkänga är en perfekt hybrid av dressad lågsko och sneakers.

Byxor Cordings (cirka 1085 kr) – Klassiska manchesterbyxor från brittiska stilinstitutionen Cordings.

Skjorta Hickey Freeman (cirka 1210 kr) – För att uppnå den perfekta vagabondstilen skall skjortan knappt vara stryken. Hellre att den ger intrycket att personen sprungit för livet för ett livsfarligt djur i exotiskt land.

Bröstnäsduk Banana Republic (cirka 170 kr) – Bröstnäsuken till denna stil helst kännas nonchanlant nerslängd i bröstfickan. Reda för att torka oljefläckar på Land Rovern när som helst.

Väska Filson (cirka 1615 kr) – En duffelbag från Filson hör onekligen till en tidlös klassiker som gör resandet till ett beroende. Passar lika bra till en klassisk stil som en något streetigare.

Passfodral Aspinal of London (cirka 425 kr) – En klart underskattad accessoar är passfodralet. Inte bara snygg utan skyddar dessutom passet väl.

Glasögon Cutler & Gross vintage – Retrobågar är närmast ett måste för på allvar kunna utstråla världsvana och elegans.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta