Veckans Outfit – Sommar

Olof Enckell  |  Publicerad 2008-05-09 16:14  |  Lästid: < 1 minut
Bild 316979

Sommarvärmen har tagit Sverige med storm. Med det följer inte bara pollenallergi utan även överkonsumtion av pastellfärger och hybriskorta tennisshorts. Veckans outfit riktar sig därför till de som vill uppleva sommaren utan att se ut som varken en borttappad tennisspelare eller blek kopia New Englandstilen.

Skjorta Billy Reid (Cirka 955 kr) – Det går alldeles utmärkt att bära mörka skjortor även på sommaren och speciellt lämpade är de i linne. Armklaffarna och de båda bröstfickorna ger även denna modell skön safarikänsla.

Linnebyxor Cordings (Cirka 1145 kr) – Även byxorna i veckans outfit blir i linne, vilket ger en snygg struktur perfekt för denna årstid.

Skor Sabelt (Cirka 1498 kr, yoox.com) – Sportig mockasin från Italienska Sabelt, välkänt märke som förser motorsportsfantaster med allt från racingstolar och hjälmar till fashionabla skor.

Solglasögon Persol – En klassisk båge som bland annat burits av stilikoner som Steve Mcqueen och Marcello Mastroianni. I år lär den pryda en uppsjö av svenska män.

Väska Steven Alan Filson (cirka 2125 kr) – Steven Alan som främst är kända för sina button-downskjortor har utifrån Filsons klassiska väska tagit fram en egen variant som om möjligt är snyggare än själva orginalet. Modellen är egentligen densamma bara att tyget är hårt tvättat.

Halsduk Bilancioni (Cirka 645 kr, yoox.com) – Halsduken är i rätt material en accessoar även för sommaren som på ett effektfullt sätt ger klädseln lite färg.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta