Veckans Outfit – Skrynklig attityd

Olof Enckell  |  Publicerad 2008-04-04 18:55  |  Lästid: < 1 minut
Bild 316890

Veckans outfit utgår från det avskalade. Fägstarka kulörer har uteslutits till förmån för jordnära färger där materialen spelar en viktig roll. Elegant, men ändå med attityd. Som att lyssna till Stones i linneskjorta.

Kavaj New York Industrie (cirka 2405 kr, yoox.com) – Denna relativt korta modell i bomull är en perfekt instegskavaj för den ovana kavajbäraren. Passar såväl jeans som chinos och tillåter även t-shirt under.

Jeans Wood Wood (Azita, cirka 1195 kr) – Antifitjeans från danska Wood Wood, avskalade från blaffiga logotyper och med en enkel slitning.

Linneskjorta Forzieri (cirka 755 kr) – Strukturen kommer tyvärr inte riktigt fram på denna lilla bild. Likaså skulle den behövas knäppas upp för att ge ett ledigare intryck. Snygg är den dock.

Solglasögon Ray-Ban Wayfarer (cirka 1470 kr, asos.com) – Även om det rådde inflation i Wayfarer förra sommaren är det svårt att undgå denna båges storhet. Klassisk och samtidigt rock’n roll.

Halsduk Tiger of Sweden (499 kr) – Eftersom kavajen är så pass smal är det svårt att få plats med en tröja under. Ett helt klart bättre alternativ vore att linda en snygg halsduk runt halsen. Här en tidlös modell från Tiger i 100% kashmir.

Skor Narrative (cirka 1405 kr, asos.com) – Seglarskor är en perfekt hybrid mellan sneakers och kostymskor. Bärs med fördel utan strumpor.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta