Veckans Outfit: Dagen efter

Olof Enckell  |  Publicerad 2007-12-28 16:03  |  Lästid: 1 minut
Bild 316579

Om tre dagar är det nyårsafton. Dagen efter är det tisdag. En dag som ofta glöms bort i hysterien kring nyårsfirandet. Att gå in det nya året dåligt klädd vore dock en sällsynt dålig start. Därför skall veckans outfit förhoppningsvis inspirera till en snyggare dag efter allt firande.

Cardigan Our Legacy (1295 kr, Très Bien Shop) – Inte bara socionomer bär kofta.

Byxor Our Legacy (1200 kr, fafang.se) – Vi har visserligen redan använt dessa byxor i tidigare veckans outfit. Det är dock svårt att låta bli. Byxor i smal siluett till en något vidare överdel är en suverän kombination. I övrigt går dessa byxor att sporta till såväl blazer som nerklätt i t-shirt.

T-shirt Topman (cirka 80 kr) – Skjorta skulle vara minst lika snyggt till, men t-shirt gör det hela lite ledigare. Snyggt även med en något djupare skuren krage.

Strumpor Acne (199 kr) – En mycket glädjande trend under hösten har varit strumpornas intåg i finrummet. Från att ha varit ett bruksplagg har strumporna nu blivit en självklar accessoar. Acne valde att samarbete med brittiska Pantharella vilket resulterade i riktigt snygga strumpor.

Skor HLS (cirka 520 kr, Yoox.com) – Rågummisula och brun mocka göra detta til en skön mix mellan dressat och ledigt.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta