Tre budgetfavoriter i badrumsskåpet

 |  Publicerad 2007-10-08 21:12  |  Lästid: 2 minuter

Bild 316426Min tur, och sista delen i vår serie om favoriter i badrumsskåpet. Genom åren har vi testat oss igenom en del del produkter, och ändå kommit fram till helt olika slutsatser om vad som är bäst. Jag har hållit mig till mer prisvärda varianter i det här urvalet – men de slår många av mina dyrare produkter med hästlängder. Här kommer mina tre favoriter:

Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub, 65 kronor på Apoteket
Äntligen ett budgetalternativ som känns bra! Neutrogena har, förutom världens längsta produktnamn, en hel rad produkter som är värda att testa. Det här är en scrub som är tänkt att användas dagligen, och som gör att man känner sig rejält uppfriskad och fräsch efter användning. Ibland upplever jag den som lite väl grovkornig men om ni bara använder den försiktigt ska det inte vara några problem. Och för 65 kronor är det ett rent fynd i dessa sammanhang. Finns på Apoteket.

Bild 316427Kiehl´s Yerba Maté Tea Cleanser, ≈130 kronor
Jag tillhör inte dem som tror att mystiska ingredienser, funna på obskyra platser, skulle vara någon slags mirakelkur för vare sig hud eller kropp. Jag sätter hellre min tilltro till forskning och research. Således bortser vi ifrån hela Yerba Maté-grejen och fokuserar istället på att det här är den bästa ansiktstvätten jag testat hittills. Den känns lätt mot ansiktet och är dessutom väldigt dryg i sin användning. Det här är det nyaste tillägget till mitt badrumsskåp, och en av de trevligare överraskningarna på länge.

I Sverige hittar du Kiehl´s på följande ställen.

Bild 316428L’Oreal Happyderm, 85 kronor på Kicks
Efter tips från min lillasyster(!) testade jag L´Oreals budgetalternativ Happyderm som en ersättare till dyrare ansiktskrämer (och de kan verkligen vara dyra). Om ni har problem med att använda produkter som är avsedda för kvinnor är det dags att släppa det nu, för en lenare hy har jag aldrig haft. Krämen går enkelt in i huden och effekten gör att man känner sig ett par år yngre, om man nu vill uppleva det. Happyderm finns på flera större varuhus och kostar runt 80 kronor. Ett kap!

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta