Så får du tag i H&M:s Lagerfeld-kläder

 |  Publicerad 2004-12-15 20:25  |  Lästid: < 1 minut

H&M:s Karl Lagerfeld-kollektion nu i höstas blev som bekant en dundersuccé. Medierna, i alla fall de svenska, älskade historien om lågprisföretaget som slog sina påsar ihop med den mytomspunna designern. Resultatet: närmast ovärderlig PR.

Men SvD rapporterar idag att samarbetet också gett ekonomisk utdelning. H&M ökade sin försäljning med 24 procent i november jämfört med förra perioden. Allt kan visserligen inte hänföras till Lagerfeld-effekten, men ändå.

Hur ska man då göra för att komma över egna kläder? En hel del av kläderna återfinns givetvis på sajter som E-bay och Blocket, men priserna tenderar att vara höga.

Enstaka plagg finns också kvar i butiker i Sverige. Flera affärer fick extraleveranser efter att den första dagens hysteri lagt sig, vilket många inte visste om. Manolo såg exempelvis såväl rockar som skjortor vid ett besök på H&M Malmö för några dagar sedan.

Det finns dock länder där försäljningen inte gått lika strålande som i Sverige. En läsare hos SvD tipsar om att det fortfarande finns stora mängder Lagerfeld-kläder kvar i HM-butikerna i Finland.

Så nu vet du vart du ska shoppa under julkryssningen till vårt östra grannland.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta