Äntligen en snygg sportklocka

Elegant titanram, safirglas, anpassningsbar urtavla och avancerade mätningsfunktioner – nu finns det en sportklocka som är så snygg att man vill använda den även efter träningen.

Med över 100 träningslägen och löpande information om hur kroppen mår, riktar sig faktiskt Huaweis nya smarta sportklocka GT 2 Pro till alla som vill mäta sina prestationer och hålla koll på sitt hälsoläge.

– Det stämmer, den har en mycket bred målgrupp. Klockan kan peppa och utmana utifrån uppsatta mål men också varna om det är något som inte stämmer vilket egentligen är ännu viktigare. Den är precis lika bra på att mäta själva träningen som den är på att mäta återhämtningen så man kan anpassa sin livsstil. Man tycker nog om den oavsett om man hör till den mer träningsflitiga kategorin, är vanlig motionär eller bara vill hålla koll sin vardagsaktivitet med till exempel sömnanalyser, säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig för Huaweis konsumentprodukter i Sverige.

GT 2 Pro är en klocka som sticker ut på många områden. Dels för antalet valbara träningslägen; dels för mätbara aktiviteter som slalom, snowboard och golf och dels för batteritiden på upp till två veckor.

Men GT 2 Pro sticker även ut tack vare sin premium design.

– Den är mycket stilren med sin titanram vilket gör den elegant och att den passar till många olika outfits. Materialmässigt är så klart det slitstarka safirglaset ett stort plus då man slipper få repor i glaset. Den finns i två olika utföranden, en sportig och en klassisk design, så man kan välja utifrån vilken stil man har, säger Sofia Björnerfors.

Via appen AI Life får användare tillgång till en mängd olika motiv som kan användas för att anpassa klockan till olika tillfällen. Sammanlagt finns över 200 olika urtavlor att välja bland och genom att sätta klockan mot mobilen kan man enkelt föra över bilder och skapa unika urtavlor av foton på familjemedlemmar, semesterminnen och andra upplevelser.

– Det här en klocka som man kan ha på sig och använda oavsett vilken stil man har på övrig outfit. Klockans design gör att den fungerar som en riktigt snygg accessoar samtidigt som den är ett användbart verktyg i vardagen, säger Sofia Björnerfors.

Du hittar klockan på Huawei.com!

Dela på Facebook
Tweeta