Stretcha jul och nyår med Dockers – här är nya Supreme Flex

När Dockers för första gången mötte den breda massan presenterade de sig själva som ett alternativ för mannen som ville klä sig snyggt men samtidigt bekvämt. Nu, 30 år senare, fortsätter de att ge sina kunder den optimala kombinationen av genomtänkt innovation, funktionella detaljer och stilsäkra plagg.

Hela artikeln är ett annonssamarbete med Dockers.

Livet handlar om de där specialla ögonblicken; att vara på väg någonstans utan att veta vad som händer härnäst – bara att man har utmaningar framför sig.
Sedan 1986 har det San Fransisco-baserade klädföretaget Dockers arbetat med det i åtanke när de utvecklat och tagit fram sina kollektioner och plagg. 
Och kundernas respons har varit positiv. Fler och fler män har hittat Dockers under åren, framför allt män som liksom chinosskaparen själv har ett starkt självförtroende som behöver och vill klä sig snyggt och bekvämt för alla olika tillfällen i livet. 

 

Gott nytt par Dockers

I början på året lanserade Dockers sina nya chinos – Supreme Flex. Byxorna är en utveckling av deras serie Smart 360 Flex som består av bekväma byxor med smart teknologi och funktionella detaljer. Serien är framtagen  med kundens bästa i åtanke, både när det kommer till design och komfort.
Modellen har blivit uppskattad och inför SS 2019 lanseras den i ytterligare sju färger; från klassiskt khaki beige till marinblått.

Kollektionen i sin helhet kommer ut i butik i november och är den perfekta vapendragare inför kommande jul- och nyårsfester – eller varför inte som julklapp. 
Som vanligt arbetar Dockers med innovation och utveckling i fokus och Supreme Flex har alla funktioner som ett par vanliga Dockers chinos.

Här kan du köpa kollektionen: 
Hos Dockers
Hos Ellos
Hos Åhléns

 

Flexibilitet
Med Supreme Flex har Dockers på allvar etablerat sin innovativa fyrvägsstretch vilket innebär att stretchen går både horisontellt och vertikalt. Det ger en unik komfort samtidigt som du slipper byxor som lämnar knän efter att du till exempel suttit och jobbat en hel dag.

Stil
De nya Supreme Flex kommer i sju färger och två olika modeller; originalet Skinny men även Tapered. Skinny fit är en tight, rak modell medan tapered är lite mer löst sittande med avsmalnande byxben. 
Oavsett vilken modell du väljer är målet att du alltid ska ha ett par chinos med perfekt passform som du kan ha på jobbet och sen vidare ut på aw:n. 

Stretcha jul och nyår med Dockers – här är nya Supreme Flex

Fläck- och rynkmotståndare
Det är enkelt att hålla dina chinos i form. Tyget i Supreme Flex är rynkfritt, stretchen håller dem i form, och har också ett bra skydd mot fläckar, något som är extra praktiskt vid till exempel årets julbord. 

Bekvämlighet
Tack vare stretchen undviker du även byxor som stramar i midjan eller över låren. Bekvämlighet utan att ge avkall på varken passform eller stil! 

 

Kollektionen i sin helhet
Förutom chinosen innehåller SS19-kollektionen även snyggt tvättade poplinskjortor, bas t-shirts med smal passform, med och utan den nya logotypen och en hoodie (Logo Zip Hoodie) som flirtar med 90-talet. 

Här kan du köpa kollektionen: 

Hos Dockers
Hos Ellos
Hos Åhléns

 

 Hela artikeln är ett annonssamarbete med Dockers.

Dela på Facebook
Tweeta