Nästa till rakning

 |  Publicerad 2007-10-20 21:24  |  Lästid: < 1 minut

Bild 316449Det kommer en del prover till redaktionen från olika håll, förpackade på mer eller mindre fantasifulla vis. Somliga är massprodukter, som gör en tid på badrumshyllan och sedan förpassas till en flyttlåda på vinden. Somliga kommer i en diskret svart burk, gör sin vända på hyllan och blir sedan kvar. Jag har tidigare tipsat om tre favoriter i badrumsskåpet. Nu har jag en ny rakkräm.

The art of shaving är ett minst sagt anspråksfullt namn på en serie produkter för rakning. Men i fallet rakkräm kan jag tycka att det är ett okej anspråk.

När man först öppnar burken förs tankarna till den amerikanska styggelsen mashmallowfluff. Känslan förstärks när man tar en klick ur burken, men när man sedan stryker ut den över skäggstubben slutar alla likheter. Man anar vad som komma skall när man känner konsistensen i den lagom smetiga krämen och när jag väl låter hyveln börja arbeta uppstår ljuv musik. Den här produkten är utmärkt.

Nackdelen är den något underliga burken, som är något “apotekisk” i sitt uttryck men tämligen opraktisk till användandet. Mitt exemplar läcker lite och lämnar avtryck där den står och en burk med skruvlock är inte det optimala när man kletat ner händerna med rakkräm.

Priser och tillgång hittar du här.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta