Modern Traveller

Olof Enckell  |  Publicerad 2009-03-30 20:54  |  Lästid: 2 minuter
Bild 311945

Klocka Georg Jensen Koppel Chronograph
Minimalistisk design har blivit danska Georg Jensens signum. Formspråket färgar inte minst klockorna som tillverkas i rostfritt stål med armband av kalvläder. En stilfullare kronograf än modellen ovan lär vara svårt att hitta.

Dokumentportfölj Delvaux
Belgiens motsvarighet till Hermès, Delvaux, bjuder på genuint hantverk och fantastiska läderkvalitéer. Med tidlöst elegant design och ett brett urval av läderaccessoarer, allt från större resväskor till små plånböcker, tillfredsställer märket de kräsnaste av kunder.

Fotoalbum Katy & June (Andreas Murkudis)
En välskräddad kavaj i modernt funktionsmaterial innebär i sig en spännande kontrast. Kan bäras både som ledig jacka och uddablazer till en något mer uppklädd stil. Ovanstående modell från Aspesi finns bland annat att
köpa via The Corner.

Tröja Paul Stuart
Pullovern med dragkedja passar perfekt till denna sportiga uddakavaj. Under våren bärs med fördel en färgstark variant.

Väska Swaine Adeney Brigg
Brittiska Swaine Adeney Brigg uppdaterar med sitt utbud något med kollektionen Voyager Collection. Väskan är inspirerad av den moderna resenärens behov och tillverkas liksom märkets övriga utbud helt för hand i Cambridge, England.

Parfym Cereus (Barneys.com)
Cereus hämtar inspiration från Medelhavet med inslag av bland annat grön kardemumma, orkidé och vetiver. Doften beskrivs som mjuk med en ledig sensualitet.

Skor Santoni
Det bästa sättet att kombinera en modern funktionskavaj är tillsammans med ett par eleganta läderskor. Skorna sätter alltid standarden för klädseln.

Skjorta Steven Alan
Nya skjortfavoriten Steven Alan med button down-modell i lugn lila nyans.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta