Mingla med Manolo och Sartoria Vanni torsdagen 1/10

Vi välkomnar er läsare till en mingelkväll tillsammans med oss och italienska skrädderiet Sartoria Vanni i Stockholm nästa torsdag 1/10. Det kommer bjudas på dryck och tilltugg och alla våra läsare erbjuds 10% rabatt på företagets produkter. För att anmäla er fyller ni i formuläret nedan.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2015-09-22 12:04  |  Lästid: < 1 minut
Mingla med Manolo och Sartoria Vanni torsdagen 1/10

Ni kunde tidigare i september läsa om Sartoria Vanni här på Manolo. Vi redogjorde då för företagets intressanta affärsidé som bygger på en smidig måttsömnadstjänst till ett bra pris där kunden har möjlighet att lagra sina mått efter första beställning och sedan välja tyger från hemsidan för en snabbare leverans av framtida byxor. 

Vårt event kommer äga rum den 1/10 mellan klockan 18-22 på Buco Nero på Roslagsgatan 4 i Stockholm där ni läsare får möjlighet att mingla och diskutera stil och måttsömnad med Redaktör Andreas Weinås från Manolo samt Nicola och Oliver från Sartoria Vanni.

För de som vill lägga en beställning på någon av företagets produkter eller tjänster erbjuder Sartoria Vanni alla besökare under kvällen 10% rabatt.

Antalet platser är begränsat så först till kvarn.

Då det serveras alkohol är det 18 års åldersgräns för eventet och anmälan görs via länken nedan.

Du får ett bekräftelsemail innan eventet om du står på listan.

Klicka här för att anmäla dig till eventet.

 

Mingla med Manolo och Sartoria Vanni torsdagen 1/10
Nicola Papa och Oliver Scavetta från Sartoria Vanni kommer vara på plats tillsammans med Andreas Weinås från Manolo.
Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta