Svaren i midsommar

 |  Publicerad 2006-06-23 07:20  |  Lästid: 3 minuter

Bild 315196Vi får in en väldig massa frågor och vi hinner tyvärr inte svara på alla för tillfället. För att göra saken lite bättre tar vi nu ett frågesvep.

Annars återstår bara att önska en glad midsommar. Glöm inte att hålla stilen.

Hejsan.. Jag har funderat på att vaxa ryggen.. Men är rädd för att det bara kommer bli mer sen? Har ja rätt? Gör ja rätt i att vaxa mig på ryggen?
Tack på förhand
Mvh Nicklas


Hej
Du behöver inte vara orolig för att det ska bli mer hår när det växer ut igen efter vaxning (eller rakning, klippning eller annan hårborttagning). Det som kan hända är att det ser tätare ut eftersom allt det nya håret är lika långt.

Å andra sidan lär du inte få mindre hår på ryggen heller om du inte tar bort det, så därför rekommenderar jag verkligen vaxning som dessutom ger en någorlunda naturlig återväxt.

Hej
Jag försöker bygga upp en bra basgarderob, och undrar därför vad ni skulle rekommendera i kostym- och kavajväg? Vilka färger, mönster och material bör jag satsa på?
Tack på förhand
/Niklas

Hej
Att skaffa en uppsättning kostymer som passar till alla tillfällen är faktiskt inte så svårt som man skulle kunna tro.
Materialvalet är enkelt. Det är ullkostymer du ska ha, gärna i Super 100’s kvalitet eller bättre. När det gäller färgerna behöver du fyra modeller. En grå, en mörkblå, en svart och dessutom någon av de ovanstående med ränder.

Hej. Jag är 17år men är lite missnöjd med hur jeans och andra byxor sitter på mig. Min midja är relativt smal typ storlek 30/31 ngt.. Men byxorna sitter brett över midjan/låren och det är inte snyggt om jag stoppar ned t.ex skjortan i byxorna. Annars ser det bra ut. Men, har ni ngt tips för vilka sorts byxor man ska ha när låren/midjan är bred eller ngt annat sätt att få det att se bättre ut?

Hej
Strunta i att stoppa in skjortan i jeansen. Jag tycker faktiskt inte att någon sorts överdel ska stoppas ner i jeans. Skaffa istället skjortor som är korta nog för att ha utanpå.

Avklippta jeans, ungefär vid knäet. Är det ok?

Om du frågar mig: Nej! verkligen inte. Av två anledningar:
1. Klipp inte i jeans
2. Bär inte shorts

Finns det något man kan göra för att öka hårväxten ?
Ska man undvika något om man vill att det ska bli längre fortare?
Mvh Mattias

Hej
Det finns vad jag vet inget som verkligen sätter fart på hårväxten. Jag gjorde i min ungdom rätt avancerade försök med öljästtabletter som är rika på b-vitamin, men kan inte säga att jag märkte någon större skillnad.

Hej jag har jätte mkt generade hårwäxt på själva skinkorna. För ett par veckor sen bestämmde jag mej för att raka bort det. Och nu har håret växt ut igen men det är mkt mer och mörkare! vad ska jag göra. hjälp! =/

Hej
Som sagt tidigare – det blir inte mer hår, men det kan upplevas så. Testa vaxning för en naturligare återväxt.

Hej, jag har en fråga angående det eviga problemet med vita tub-sockar. Det är så att jag har flera kompisar sedan barndomen (nu är de 25 år) som i övrigt har en ganska okej klädsel, men de har ingen känsla alls för de små detaljerna och då speciellt strumporna. Hur kan man påpeka detta på ett tydligt men finkänsligt sätt? Som det är nu används sport-strumpor till ALLT, även när det ska vara lite finare fest-kläder. Påpekas bör även att strumporna knappast ens är vita längre utan massa ingrodd smuts sitter kvar.

Hej
Säg till dem bara. Strumpor ska naturligtvis alltid vara rena. Sedan är en enkel tumregel att de ska matcha – antingen byxorna eller skorna.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta