Lämna finklockan hemma – på med plastkopian

 |  Publicerad 2007-05-13 20:38  |  Lästid: < 1 minut

Bild 316091Tritoni heter ett svenskt klockmärke som utan att blinka gjort något som bara kan beskrivas som en Rolexkopia i plast. Galet men ganska kul. Konceptet har tydligen gått hem, för erkända magasin som InStyle, Glamour och Cosmopolitan har alla skrivit om klockorna. Till och med New York Times har uppmärksammat den.

Och dessutom har vi fått en första vinnare i Veet-tävlingen.

Klockorna är gjorda i polykarbonat och urverken är gjorda av Citizen Miyota som så klart gör Citizen-klockorna vilket naturligtvis borgar för en viss kvalitet. Framför allt är ju klockan perfekt när man inte vill ha på sig sin dyra klocka på stranden eller vid poolen i sommar. Den är nämligen vattentät till 50 meter, som är mer än man kan säga om min önskeklocka, Tag Heuer Monaco, som man inte ens bör duscha med.

Manolo är i kontakt med tillverkaren av Tritoni-klockan och vi kommer inom kort att ha en tävling där man kan vinna ett exemplar, som annars kostar strax under 800 kronor.

På tal om tävlingar så har det bara kommit in ett bidrag i vår Veet-tävling. Ägaren till den här magen kommer att kunna hämta ut sitt hårborttagningskit på posten fortare än kvickt, vi förstår att det är bråttom.

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta