5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan

Det börjar bli hög tid att se över sina julklappsköp. Vi har valt ut ett gäng spännande alternativ i olika prisklasser från butiken Grafford/Crockett & Jones på Humlegårdsgatan i Stockholm. Vi vill också påminna om det stora shoppingeventet på Humlegårdsgatan nu på fredag. Har ni inte anmält er kan ni göra det längst ner i artikeln.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2015-11-25 09:42  |  Lästid: 3 minuter
5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan

Grafford erbjuder vad som förmodligen är landets bästa utbud av kvalitetsskomärket Crockett & Jones men har även ett eget skomakeri och en rad produkter för att hålla kvalitetsskorna i toppskick år framöver. 

Vi har valt ut en handfull julklappstips i olika prisklasser, perfekta för den skointresserade mannen. 

Crockett & Jones ”Connaught” 

 

5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan
Crockett & Jones klassiker Connaught har för säsongen producerats i mörkbrunt kalvskinn för butiken. Modellen är en elegant oxford som vi skulle vilja summera som en av de absolut mest mångsidiga modellerna man kan köpa. En sko som kan bäras till kostym såväl som jeans.

 

Skoblock – ”Hammarblocket”

 

5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan
Skall man investera i riktiga kvalitetsskor är ett par riktiga skoblock det kanske viktigaste för att hålla dem snygga över tid. Kom i håg att alltid placera blocken i skorna efter användning för att bibehålla skons form och undvika kraftiga gåveck.

 

Saphir Medaille D´Or – ”Pommadier 1925”

5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan
Nästa steg för att ta hand om sina skor är att smörja dem med en vårdande produkt. Här anser vi att Saphirs premiumkräm Pommadier 1925 är bland det bästa man kan hitta på marknaden. Vill man behålla skons nuvarande nyans väljer man med fördel en kräm med nyans så nära som möjligt. Vill man att skon skall utveckla en patina lite snabbare kan man välja en något mörkare kräm eller en neutral.

 

Skoborste – Hammargruppen Large 

 

5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan
För att borsta upp en glans efter skokrämen applicerats använder man med fördel en tagelborste. Den är även utmärkt till att borsta av ytlig smuts och damm direkt efter användning vilket kommer hålla skorna snygga längre.

 

Skohorn – Crockett & Jones

 

 

Bälte – Crockett & Jones

 

5 Julklappstips från Grafford på Humlegårdsgatan
Ett snyggt bälte är en detalj som kan höja helhetsintrycket på en klädsel avsevärt och antingen kan man välja att matcha det i samma nyans som skinnet i skorna eller som här i en mellanbrun mocka.

 

Ni har väl inte glömt höstens stora shoppingkväll som äger rum på Humlegårdsgatan nu på fredag?

Vi från Manolo kommer vara på Grafford/Crockett & Jones och prata skor och skovård och ni är varmt välkomna att titta förbi och mingla med oss.

Butiken kommer erbjuda tilltugg och dryck samt 10% rabatt på hela sortimentet.

Eventet äger rum på Humlegårdsgatan / Sturegatan i Stockholm.

Fredagen 27:e november mellan 17.00-20.00.

Inbjudan gäller för dig och en vän.

Vänligen OSA till: osa@newmessagestudio.com senast 26:e november

 

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta