Favoriter i badrumsskåpet

Olof Enckell  |  Publicerad 2009-09-09 19:05  |  Lästid: 2 minuter
Bild 312784

Hudvård är ett ämne som behandlats väldigt sparsamt senaste tiden, men som många uttryckt intresse för. Därför ger vi er här fem favoriter i badrumsskåpet.

Ansiktstvätt, The Art of Shaving
En bra ansiktstvätt utgör grunden till garderoben av hudvårdsprodukter. Amerikanska The Art of Shaving arbetar uteslutande med essensoljor för att minimera mängden alkohol och syntetiska dofter i sina produkter. Märkets ansiktstvätt utgörs av oljor från bland annat pepparmint, grönt te, chamomile och antiinflammatorisk Aloe Vera-extrakt. Essensoljan från pepparminten rensar porerna från smuts och omgivningens avgasar, samtidigt som det stimulerar hudcellerna. Ger ett behagligt mjukt resultat med mild doft.

Moisturizer, Biotherm Homme
Är liksom ansiktstvätten ett måste i garderoben för att huden inte skall kännas torr. Inte minst nu under kommande höst- och vintersäsong. Biotherm Homme High Recharge ger direkt efter användning ett tydligt resultat där huden upplevs som levande utan att kännas glansig. Reducerar eventuella svullnader och ger huden ett uppiggande effekt som håller sig hela dagen.

Bild 312785

Scrubkräm, Clarins Men Active Face Scrub
Under höst- och vinter tar en scrubkräm effektivt bort döda hudceller och rengör på djupet. Ofta är det fullt tillräckligt att använda scrubkrämen en gång i veckan för att inte riskera att torka ut huden. Clarins scrubkräm har en mild och behaglig känsla som påtagligt mjukar upp huden. Finns bland annat att köpa via Grooming.se

Bild 312786

Body Lotion, Byredo Tailor’s Cotton
Hudvård innefattar inte bara ansiktsvård utan även kroppen kan behöva en fuktighetskräm . Svenska dofthuset Byredos Body Lotion Tailor´s Cotton är ett svårslaget alternativ. Doftar nytvättade lakan med relativt lätt känsla som gör huden len och mjuk.

Ögongel, DR Harris Crystal Eye Gel
Många lär med ett jobb framför datorn uppleva problemet med mörka påsar under ögonen. För att motverka det trötta intrycket är ögongel en strålande alternativ. Förvara gelen gärna i kylskåpet för att ge en extra uppiggande effekt. Här ett mycket prisvärt alternativ från DR Harris. Finns bland annat att köpa via Gents.se.

Bild 312787
Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta