Eton x Eidos – Exklusiv förtur för Manolos läsare

Som vi skrev om för några veckor sedan har svenska skjortföretaget Eton för hösten satt ihop en samarbetskollektion med italienska Eidos Napoli. Vi gav er läsare lite exklusiva förhandsbilder till produkterna och nu kommer ni få något ännu bättre; Manolos läsare erbjuds nämligen en exklusiv förtur till att se och köpa produkterna i kollektionen på morgonen den 28:e augusti.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2014-08-20 09:29  |  Lästid: 2 minuter

I samarbete med Eton bjuder vi in er läsare till märkets flaggskeppsbutik på Sturegatan 8. Mellan kl 08:00-10:00 får ni möjlighet att klämma, känna och köpa den limiterade kollektionen före alla andra.

Jag kommer tillsammans med representanter från Eton att finnas på plats för att svara på alla tänkbara frågor om stil och om kollektionen i synnerhet. Så känns det intressant att svänga förbi en kort stund innan jobbet eller skolan och snacka lite kläder rekommenderar vi varmt att ni kommer förbi. Under morgonen kommer det även att bjudas på en enklare frukost. Platserna är begränsade så anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Först till kvarn gäller.

Men hur ser det ut med själva kollektionen då? Ni kunde se delar av kollektionen här på Manolo för några veckor sedan. Samtliga plagg är tillverkade i Italien och all konfektion är sydd med full kanvas-konstruktion med tyger från bland annat Carlo Barbera och Loro Piana. Priserna kommer att starta från 6495:- för kavajer, kostym 8995:-, rockar 8995:-, samt byxor från 1995:-. I Sverige kommer kollektionen endast att finns tillgänglig i Etons butik på Sturegatan 8 från och med 28 augusti.

 

Eton x Eidos - Exklusiv förtur för Manolos läsare
Marinblå kavaj; den manliga garderobens kanske viktigaste plagg.
Eton x Eidos - Exklusiv förtur för Manolos läsare
Fantastisk dubbelknäppt rock.
Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta