Eton Express – Skjortleverans inom en timme

Spaghetti Bolognese på lunchen, en läckande bläckpenna i bröstfickan. En olycka är lätt framme och det är inte säkert man hinner hem eller till butik för att få tag på en ny skjorta på kort varsel. Därför presenterar Eton, i samarbete med det nyskapande leveransnätverket Urb-it, Eton Express. Du får en ny Etonskjorta, perfekt struken, och personligt levererad inom en timme.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2015-05-27 09:27  |  Lästid: 2 minuter
Eton Express - Skjortleverans inom en timme

Konceptet är minst sagt intressant och vänder sig i första hand till businesskillen som mellan möten behöver en snabb lösning på problemet. Tjänsten finns till en början tillgänglig inom tullarna i Stockholm men du som kund behöver inte ha en adress där. Skjortan kan levereras till ett hotell, kontor eller restaurang även för kunder på besök över dagen vilket gör tjänsten intressant för fler än bara Stockholmarna.

Beställningen görs på www.etonshirts.com/etonexpress där kunden har möjlighet att välja leveranssättet ”Express”. Skjortan hämtas upp av någon av de hundratals ”urbers” (bud i Urb-its nätverk) som befinner sig närmast Etons butik på Sturegatan 8 i Stockholm. Ett personligt meddelande skickas av budet till kunden, leveransen påbörjas och beställningen slutlevereras inom en timme – eller när kunden än önskar få den. Leveransen sker till fots, på cykel eller via kollektivtrafiken, utan någon som helst miljöpåverkan. 

”Många av våra kunder lever ett hektiskt liv med krav på flexibla och spontana leveranslösningar. Vi är stolta över att tillsammans med Urb-it ha skapat en tjänst där du bekvämt kan handla online och få din skjorta lika snabbt som när du handlar i butik”, – Sara Ölmebäck, Etons PR Director. 

Eftersom skjortorna lagerhålls i Etons egen butik finns ett begränsat utbud av modeller att välja på. Eton Express är inte i första hand ett shoppingalternativ till den vanlig webshopen som levererar på 1-3 arbetsdagar utan snarare en effektiv nödlösning. Utbudet man valt att satsa på är därför klassiska rosa, vita, ljusblå och ljusblårandiga skjortor från Red Ribbon-kollektionen i Slim fit, Contemporary och Super Slim. 

Och det bästa av allt. Kostnaden för leveransen är endast 129 kr per beställning men Eton bjuder på leveranskostnaden fram till midsommar. Då skjortorna plockas upp för leverans i Etons butik i Stockholm är tjänsten tillgänglig på vardagar mellan 10-17 samt lördagar 11-15. 

 

Eton Express - Skjortleverans inom en timme
Skjortan levereras för hand av Urb-it och helt utan extra miljöpåverkan.
Eton Express - Skjortleverans inom en timme
Skjortan kommer färdigstruken i en svart resegarderob redo att bäras direkt.
Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta