Egmont köper Manolo.se

 |  Publicerad 2008-05-07 07:08  |  Lästid: 2 minuter

Bild 316971
Tomas, Björn & Fredrik
foto: Adam Lundberg

Hej!

Ni kanske inte känner oss personligen, men det är vi som drog igång Manolo.se för tre och ett halvt år sedan. Vissa av er har följt oss sedan dess, andra har upptäckt Manolo på vägen. Oavsett vilket gillar vi er skarpt.

Under en ganska lång tid har vi diskuterat hur vi ska gå vidare med Manolo.se och utveckla det vi en gång startade. Den sista tiden har vi diskuterat detta tillsammans med Egmont Tidskrifter och härom veckan kom vi överens om att Egmont skulle ta över och föra stafettpinnen vidare.

Ni kanske känner till att Egmont även äger vår modekollega King och detta bådar gott för framtiden. Manolo.se skall även i fortsättningen vara det vi alltid varit, en självständig och informationsrik sajt för er läsare och i Egmonts regi kan sajten fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.

Olof, som ni känner väl vid det här laget, finns kvar här och kommer fortsätta jobba hårt för att ni ska få läsvärda artiklar, shopping- och stiltips, guider och nyheter. Vi tre kommer inte skriva mer, men jobbar vidare i bakgrunden med att utveckla och förbättra det som Manolo.se är idag.

Vi vill tacka för alla kommentarer, glada tillrop, konstruktiv kritik och all annan kontakt vi haft genom åren. Vi har haft skitkul och ångrar inte för en sekund alla sena kvällar och helger som tagit oss hit. Fortsatt trevlig läsning! Vi ses bland kommentarerna.

Tack!
/ Tomas, Björn och Fredrik

Det officiella pressmeddelandet kan du läsa här.

Pressklipp:

Bloggar:

Bloggtjänster

Media:

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta