Caruso Trunk Show på Linnégatan No.2: 20-21/10

Herrmodebutiken Linnègatan no.2 introducerade nyligen Caruso som ny kavaj- och kostymleverantör för säsongen. Idag är vi glada att meddela att butiken kommer husera den italienska konfektionsspecialisten för två måttsömnadsdagar i nästa vecka.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2016-10-13 09:23  |  Lästid: 2 minuter
Caruso Trunk Show på Linnégatan No.2: 20-21/10

Caruso är en av de mest tillförlitliga och välrenommerade producenterna på marknaden. Man har sitt urspung från grundaren Raffaelle Caruso som utbildade sig i Neapel men sedan flyttade till Soragna där företaget fortfarande är beläget. 

Caruso har framför allt varit kända som en mycket skicklig producent vilket gjort att man arbetat en hel del som tillverkare av Private Label för andra företag. De senaste säsongerna har man velat ändra den uppfattningen och stärka det egna varumärket genom fler egna butiker och tydligare egen kollektion. 

Kostymer och kavajer från Caruso är inte billiga men många anser dem vara en av de mest prisvärda i branschen med en full kanvas-konstruktion om än något färre handmoment än hos de absolut dyraste. 

Detta är första gången på flera år som företaget besöker Sverige för en Trunk Show där den egna personalen har möjlighet att svara på frågor om produktionen samt sköta måttningen av kunderna. 

Trunk Showen hos Linnégatan no.2 i Göteborg äger rum torsdagen 20/10 mellan 12-20 och fredagen 21/10 mellan 10-12. 

Är man intresserad av att sy upp en kavaj eller kostym från företaget kontaktar man enklast Linnégatan no.2 på telefon: 031-431 450 eller via mail på info@linnegatan2.se.

 

Caruso Trunk Show på Linnégatan No.2: 20-21/10
Provkavaj som illustrerar hantverket och konstruktionen bakom produkten.
Caruso Trunk Show på Linnégatan No.2: 20-21/10
Några av de tygswatches man kan välja på vid måttagning hos Caruso.

 

Bilder från Carusos Showroom i Milano – Milad Abedi 

Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta