5 x Sneakers

Visst har vi en förkärlek till randsydda skor i skinn och mocka här på Manolo men i takt med att våren närmar sig på allvar finns det definitivt möjlighet att se över ledigare alternativ i skoväg. Till ett par ljusa bomullsbyxor, jeans eller varför inte shorts på semestern gör sig sneakers ofta utmärkt för en bekväm och ledig stil.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2014-03-05 11:58  |  Lästid: 2 minuter

Att bära sneakers i dagens samhälle behöver varken vara något tecken på stil eller brist på det. Beroende på situationen, valet av modell och inte minst hur man kombinerar dem kan man tveklöst hålla stilen även utan de klassiska skinnskorna. Till helkostym blir kontrasten ibland väl stor men till ett par bomullsbyxor och chambrayskjorta kommer de verkligen till sin rätt. 

 

5 x Sneakers
Italienska Buttero gör kvalitativa sneakers i fina skinn och får ses som en av de främsta inom kvalitetssneakers.
5 x Sneakers
De moderna klassikerna ”Achilles” från Common Projects är omåttligt populära. Med en ren design och sydd konstruktion är det lätt att förstå.
5 x Sneakers
Marknadens kanske mest populära märke de senaste åren är New Balance som med sina linjer producerade i USA och Storbritannien blivit hipstersneakern nummer 1.
5 x Sneakers
Ett alternativ till New Balance är Saucony som gör fina runners till rimliga priser. (Sneakersnstuff.com)
5 x Sneakers
Lanvins ikoniska sneakers med lackad tåhätta som blivit företagets signaturmodell. Välgjorda sneakers om än i dyraste laget. (tresbienshop.com)
Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta