5 x Korthållare

Fokus går vidare på ämnet accessoarer och tillbehör och kommer idag till förvaring av kort och sedlar. Tiden för myntfack och plånböcker tjocka som biblar är förbi och vi vill istället lyfta fram slanka eleganta modeller som utan problem kan bäras i innerfickan på kavajen utan att förstöra varken fall eller silhuett.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2013-12-16 10:10  |  Lästid: 2 minuter

Självklart finns det otroligt många varianter att välja på och beroende på vad man personligen är i behov av. Vissa har behov av fler antal kredit, firma eller csn-kort och andra klarar sig med så lite som tre kortfack för ett platt och sobert alternativ. 

Vi har tittat på lite olika modeller som föll oss lite extra väl i smaken. 

 

5 x Korthållare
parabellum är ett amerikanskt varumärke som gör alla produkter för hand av högsta kvalitet. Här i form av en platt och diskret billfold i bisonskinn. (Mr Porter)
5 x Korthållare
Italienska Santoni är såklart mest kända för sina skor men behärskar självklart konsten att tillverka korthållare. Samma fantastiska finish som företagets skor är kända för återfinns på plånböckerna. (Oger.nl)
5 x Korthållare
Klassiska lyxvarumärket Bottega Veneta gör i sitt klassiska flätade utförande en av marknadens finaste korthållare. (Mr Porter)
5 x Korthållare
Berg&Berg har utöver sitt fina utbud av slipsar och stickat en rad fina läderprodukter. Våra favoriter är korthållarna i mocka. Ett klart känsligare val för bakfickan av jeansen men supertrevligt i innerfickan på kostymen. (bergbergstore.com)
5 x Korthållare
Säga vad man vill om priserna men Kiton är ett oerhört inspirerande företag som mer eller mindre alltid levererar produkter i det absolut högsta segmentet oavsett om det rör sig om en kostym eller en korthållare. Även översta bilden (vintage-revival)
Kommentarer
Dela på Facebook
Tweeta