Manolo logotype

Zanone
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Zanone

Inspiration polotröjan

Vi fortsätter i ämnet stickat. Idag med fokus på ett betydligt elegantare plagg – den finstickade polotröjan. Ett plagg som verkligen har en självklar plats i höstgarderoben.

Inspiration, grovstickat

Glöm trötta lusekoftor och stickiga ullkvaliteér. Den grovstickade stilen visare på lika mycket finess som stilkänsla. Manolo har valt ut sina favoriter för säsongen.

Pikétröjan refined

För många är pikétröjan ett plagg med en stor logotyp på bröstet. En kassako där varumärke står över kvalité. Men det finns också exempel på pikétröjor där faktiskt produkten står i fokus.

Slowear SS12

Italienskt mode beskrivs ofta som flärdfullt och överdådigt. Den designfilosofi Slowear-gruppen representerar ligger dock betydligt närmare stora skandinaviska formgivare som Hans J Wegner och Finn Juhl än Dolce & Gabbanna. Med genomgående hög kvalité, perfekt passform och okonstlad design står Slowear idag för herrmodets just nu allra mest spännande koncept.

Halsdukar för en tidig höst

Halsduken är höstsäsongens kanske allra mest efterlängtade accessoar. Oavsett om den bärs till affärskostymen och regnrocken eller under dunjackan ger den klädseln det där lilla extra. Manolo har valt ut några lättare halsdukar för höstens inledande månader.

Höstens polotröjor

Bland höstsäsongens allra mest efterlängtade plagg står polotröjan överst på listan. Sofistikerat elegant och samtidigt fullständigt avslappnat är detta ett plagg som kan bäras till hela garderoben. I höst är utbudet starkare än någonsin.

Guide till höstgarderoben 2011

Även om det känns fel att spana in grovstickade tröjor och ullpaletåer i augustivärmen börjar det bli hög tid att ta en närmare titt på höstgarderoben. I dagens artikel har Manolo tagit fram nio stiltips för den som vill uppdatera klädseln i höst.

Slowear höst 2010

Slowear fungerar som en paraplyorganisation för modeföretag med fokus på kvalité och ett hållbart stilideal. Under sitt tak återfinns i nuläget Incotex, Zanone, Glanshirt och Montedoro. Alla fyra utpräglade produktspecialister som verkligen behärskar sitt område. Nedan följer ett mindre urval av märkenas höstkollektion.

Fredagsinspiration - Välklädd i denim

Sann stilkänsla är att se välklädd ut i alla typer av plagg. Som jeans, vilket i rätt kombination kan vara ett minst lika elegant alternativ som chinosen eller flanellbyxorna.

Pikétröjor

Ralph Lauren, Fred Perry och Lacoste känns alla som uppenbara val för pikétröjan. Men vad väljer den som vill ha något mer unikt? Manolo har valt ut några favoriter.

Rundhalsat

Stickat för en välklädd stil hamnar ofta i v-ringat och cardigans. De rundhalsade modellerna skall dock inte underskattas. Snygga såväl dagen efter som under en välskräddad kavaj.

Stickat i höst

Hösten kommer med stickade tröjor. Här några favoriter och inspiration för vilken modell du skall välja.

Tips om övergångsmode

Modevärlden är tydligt uppdelad mellan vår- och höstsäsong. När butikerna reat ut sina sista linneskjortor fylls utbudet på med tunga ullrockar. Verkligen är sällan så avgränsad. Därför tipsar Manolo om hur du bäst klarar av övergångsperioden mellan sensommaren och höstens bitande kyla.

De vita byxorna

Trots all avsaknad av funktionalitet är de vita byxorna svåra att motstå. Snygga till såväl starka färger som blekta nyanser av beige och med en sofistikerat elegant känsla har de en självklar plats i sommargarderoben.