Manolo logotype

YMC.




Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om YMC.

Guide: Vårskorna

Skorna är på många sätt den viktigaste delen i garderoben. Dagar då klädinspirationen tryter är det skönt att kunna förlita sig på ständigt snygga skor. Och för den som vill uppdatera sin skogarderob inför våren följer här lite inspiration.

Perfekta sommarskor

Sommaren är rent stilmässigt en motsägelsefull årstid. Även om inspirationen är på topp och snygga modeannonser avlöser varandra tvingar värmen en att tänka allt för funktionellt. Detta blir extra uppenbart när det kommer till skor. Här följer därför tre för säsongen passande modeller med både användbarhet och design i åtanke.

Vårjackor x 9

Efter månader i tunga yllerockar börjar det bli dags att ta på sig vårjackan. Flera butiker har äntligen röjt undan resterna från rean för att fylla sitt sortiment med vårens nya jackor. Nu återstår bara att välja modell.

Veckans outfit: Semihipp

En sund relation till trender är guld. Liksom det finns en charm hos stofiler som föraktar trender, finns det även något spännande hos de som offrat sitt liv på modealtaret. Det är dock viktigt att låta sig inspireras av rådande mode utan att gå till överdrift. Veckans outfit strävar därför efter en balans mellan konservativ och trendradikal.

Veckans Outfit: Åldersnoja

Många hävdar att det viktigaste inom mode är att klä sig efter ålder. Visst, Gubbsjuka må vara en lika förädisk drivkraft för stil som pubertalt hävdelsebehov. Det klassiska och sofistikerade herrmodet passar dock såväl gymnasiestudenter som 80-åriga herrar.

Väskor för landet

Lantlivsromantik är utbrett inom dagens mode. I kretsen creddiga designers och modejournalister tycks Gods & Gårdar vara en betydligt viktigare referensram än Vouge. Vi vill inte vara sämre. Därför kommer här fem väskor för att förgylla helgen på landet.

Veckans outfit

Denna veckas bidrag till vår artikelserie kan knappast klassas som en av de färggladaste kreationerna. Snarare tre och en halv nyanser av brun. En sober bas lämnar dock mer utrymme åt de färgklickar som faktiskt finns. Inspirationen kommer främst från den franska stilen. Klassiskt, men med lite attityd och rock'n roll.

Höstkoll Göteborg 2007

Hösten har på allvar kommit till Göteborg. Med det följer naturligtvis en obligatorisk butikskoll. Och vid sidan av att vara den del av landet där det i särklass ägnas mest energi åt att artikulera bokstaven Ö börjar klädutbudet i Göteborg bli något att räkna med.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

A Week On The Wrist: The Rolex Explorer...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen