Manolo logotype

Wolsey
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Wolsey

Hugo Stockholm

Stockholms utbud av välklätt herrmode koncentreras ofta till innerstaden och Östermalm. Ett av undantaget är Hugo som förser Kungsholmenborna med välsydd konfektion i modernt snitt.

Ströms

Efter ett visst uppehåll är det nu dags att åter köra igång butikskollen där Manolo listar Sveriges bästa herrekiperare och modebutiker. Idag med en sann butiksklassiker som klätt stilmedvetna stockholmare i över 100 år, Ströms. Den nuvarande lokalen i centrumhuset vid korsningen Kungsgatan och Sveagatan invigdes redan 1939 och samlar idag kläder från såväl anrika kostymtillverkare som populära svenska modedesigners.

Helgmode

Bildinspiration: Brittisk rävjaktsromantik må vara ett missbrukat grepp inom herrmodet. En regntung lördag är det få plagg som kan mäta sig med ett par country brogues och Barbours vaxade jackor. Lika enkelt och funktionellt som tidlöst elegant.

Preppy Wednesday

Bildinspiration: Preppystilen är en ständigt återkommande inspirationskälla. Vissa lär ha tröttnat, medan andra verkligen börjar finna tjusningen med stilen. Manolo ger sin tolkning.

Tips om Tweedkavajen

För många är höstsäsongen närmast synonymt med brittisk lantlivsromantik och inte minst tweedkavajen. Men att lyckas bära upp detta plagg utan att se ut som en relik från den akademiska världen är allt annat än enkelt. Därför ger Manolo tips och inspiration om hur du bäst lyckas.