Manolo logotype

William Lockie
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om William Lockie

Butikskollen - Tweed Country Sports

Butikskollen går vidare och närmar sig sommaren. Idag tittar vi närmare på en av Stockholms om inte Sveriges mest unika butiker; nämligen Tweed Country Sport på Rörstrandsgatan 17 i Vasastan. Butiken präglas av en stor portion brittisk romantik och lär falla Manolos Anglofiler på läppen. Med ett spännande utbud av egna och erkända varumärken kombinerar Karl Oskar Källsner klassiskt brittiskt mode med personlig service.

Tweed Country Sports

Stockholms anglofiler har fått ett nytt utflyktsmål, Tweed Country Sports på Rörstrandsgatan. Som agentur för en rad brittiska märken, bland annat Tricker's och William Lockie, bjuder butiken på allt från kavajer i handvävd Donegal tweed till klassiska jaktbreeks och randsydda country brogues. Många av märkena är butiken ensamma om att saluföra i Sverige.

5 x mönsterstickat

Fair Isle-mönstrade tröjor är långt ifrån det sexigaste plagget i garderoben utan andas snarare gemytlig fjällstuga. Men i smalare snitt och med en i övrigt sober klädsel går det att tona ner myskoftkänslan. Manolo har valt ut fem favoritmodeller.