Manolo logotype

WANT Les Essentiels
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om WANT Les Essentiels

Fredagsinspiration - Jordiga toner

Idag tar vi ner formaliteten avsevärt och visar upp en avslappnad och ledig vårklädsel i jordiga toner. Vi hittar inslag av bl a sand, terrakotta och mörkblått och material som bomull, linne och mocka.

Fredagsinspiration - Casual Classics

Flera av historiens största stilikoner har tre plagg gemensamt. T-shirt, jeans och en klassisk skinnjacka. Kombinera med exempelvis ett par Indyboots, solglasögon och keps för en lika enkel som tidlös stil oavsett om man har Triumph eller tunnelbanekort.

10 x Totebags

En av de mest praktiska väskorna för dagens män är den så kallade totebagen. Något ledigare än den klassiska portföljen, mindre än en något otymplig weekendbag och fortfarande ett sobert sätt att frakta studielitteratur, dokument, nycklar eller dator. Modellen finns i allt mellan himmel och jord i materialväg från skinn för ett lyxigt, mer formellt uttryck till kanvas för en renodlad fritidsväska.

WANT Les Essentiels de la Vie – möte i Florens

Nyss hemkommen från vinterns modehappening nummer 1, Pitti Uomo i Florens, och med en massa intryck och inspiration i bagaget. De kommande veckorna kommer ni att få ta del av några märken som vi träffade i Florens och där vi fick möjlighet att stifta bekantskap med ägarna eller nyckelpersonerna. Först ut blir det kanadensiska accessoarföretaget med det långa namnet WANT Les Essentiels de la Vie.

Inspiration - Strandmode

Semester och strandhäng behöver inte innebära stilmässigt förfall. I dagens artikel har vi satt samman ett inspirationskollage för en funktionellt sval och samtidigt elegant stil.

Orlebar Brown Beach Set

Brittiska badshortsspecialisten Orlebar har tillsammans med väskmärket WANT Les Essentials de la Vie tagit fram strandens eleganste accessoarkit. Med ett par badshorts med matchande handduk och tote bag har du allt du behöver för sommarens strandhäng.

Nitty Gritty

Efter konkursen och pånyttfödelsen 2008 blåser det nya vindar på Nitty Gritty, som sedan starten 1991 varit en tongivande aktör bland Sveriges modebutiker. Här hittar du allt från superkonservativa skor från brittiska Church's till funktionsjackor från C.P. Company och catwalkdesign från exempelvis Raf Simons. Allt presenterat i ett inspirerande butikskoncept med ett handplockat utbud av såväl välkända modemärken som små charmiga tillverkare.

Slimmade portföljer

Att bära omkring på onödigt stora portföljer är plågsamt för såväl stilen som armarna. Banta ner innehållet och satsa på en stilfullt slimmad väska. Manolo har valt fem favoriter.