Manolo logotype

vagabond
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om vagabond

Vinn skor från Vagabond

Dags att uppdatera skogarderoben? Var med och tävla om skor från Vagabond genom att svara på nedanstående fråga.

Sinnebilden av resor

Allt är Wes Andersons fel. Med matchat resebagage och sina oklanderliga weekendkostymer har Anderson ytterligare spätt på den romantiserade bilden av resor. Nu fyller vi weekendbagen full med kläder och tar på oss safarijackan oavsett om vi skall till Tanzania eller Trollhättan.

Fråga Manolo: Klädd för bröllop?

Hejsan Manolo! Jag har blivit bjuden till min kusins bröllop nu i slutet av sommaren. Dresscoden på denna tillställning är kavaj och när jag pratade med bruden i samband med när jag osa så sa hon att kavajen gärna fick vara ljus för hon tyckte det såg så tråkigt ut om alla i kyrkan satt i svart kostym på en glädjens högtid som ett bröllop är. Min fråga nu är om ni tycker att det är okej med en vit linnekavaj samt ett par vita linnebyxor. Vad har man i så fall under? Skjorta? Färg på den? T-shirt? Tryck okej? Vad har man för sorts skor till detta för att det inte ska se helt konstigt ut? Eller ska man köra på sin svarta kostym? mvh/ david

Fotriktigt i sommar

Sommarrean har precis börjat och än är det inte försent att plocka upp ett par snygga skor att glänsa med i solen. Överlag är det vitt som gäller, men ni behöver inte hålla er till det om ni inte hittar en särskilt snygg modell (Adidas lasergraverade Gazelle är en favorit - och Oki-Ni-versionen är ännu lite snyggare). Det finns många schyssta skor i många schyssta färger, och nedan har vi plockat lite ur sommarens urval. Gul-gröna Visvim Hockney är ett bra exempel på en uppdaterad seglarsko. Hybrid mellan en klassisk skinnsko och en sneaker i off white, från Rizzo.