Manolo logotype

Turnbull-&-Asser
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Turnbull-&-Asser

Veckans Videotips - Bespoke Shirtmaking with Turnbull & Asser

Idag får vi en introduktion i hur processen bakom en skräddarsydd skjorta från Turnbull & Asser går till. Företaget som anses som ett av de främsta och mest anrika i Storbritannien har setts på såväl vita duken i flertal Bondfilmer genom åren.

Vad jag har på mig - Bruce Boyer

"Vad jag har på mig" går vidare med en av vår tids främsta stilskribenter nämligen Mr Bruce Boyer. Bruce är utöver en briljant mode- och stilskribent, en av de bäst klädda män i våra ögon med en sund och inspirerande syn på klassiskt herrmode.

Nyårsinspiration

Så här på upploppet av året 2013 vill vi passa på att ge er lite inspiration inför Le Grande Finale, nyårsafton. Det är något visst med denna kväll då gemene man klär upp sig och skålar i champagne. Vi kan inte garantera att festen blir den roligaste på hela året men vi kan garanterat med dagens inspiration hjälpa er en bit på vägen när det kommer till att i alla fall vara riktigt stiligt klädd.

Fredagsinspiration - Essentially British

Vi på Manolo har som bekant ofta en förkärlek för det italienska. Mjuka kavajaxlar, korta byxben och lätta kavajkonstruktioner är lätt att älska. Samtidigt finns det självklart en stor portion inspiration att inhämta från det manliga skrädderiets vagga: nämligen de brittiska öarna. Med ett knivskarpt snitt, markerade axlar och dubbel manschett på skjortan levererar den brittiska stilen klassisk elegans i ett tidlöst utförande.

Historien om Thomas Mason

Att välja skjorta är ofta ett val mellan olika skjorttillverkare. Men lika viktigt som vem som sytt skjortan är vem som levererat tyget. Ett av de kändare väverierna, vars varumärke blivit något av en kvalitetsstämpel, är Thomas Mason.

Engelska skjortor Part III

Då var det dags att knyta ihop säcken och avsluta denna artikelserie om det brittiska skjortutbudet. Det sker med flaggan i topp och en genomgång av tre av de absolut skarpaste tillverkarna av färdigsydda skjortor på den gröna ön i väst: Turnbull & Asser, Emma Willis och Drakes.