Manolo logotype

TM-Lewin
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om TM-Lewin

Engelska skjortor – Part I

Många av Manolos läsare har visat en törst efter anglofil stil. Därför kommer nu en artikelserie helt tillägnad den gröna ön i väst och dess avtryck i det klassiska herrmodet. Först ut är en genomgång av en av de saker, som förutom brittiska skodon debatteras mest; den brittiska skjortan.

Tips på accessoarer II

Efter förra artikeln i ämnet tyckte ni läsare att vi missat en rad olika accessoarer. Ämnet i sig är så brett att det går inte att täcka i en enda artikel. Därför tänkte vi nu följa upp förra artikeln med ytterligare tips på användbara accessoarer för män.

Hur många skjortor?

Det är lätt att utveckla en osund relation till skjortor. De ställer aldrig några krav utan är alltid tacksamma mot ens kropp oavsett spenderade timmar på gymmet. Att dra en gräns kan därför vara svårt. För hur många skjortor krävs egentligen för att upprätthålla en respektabel garderob?

Veckans outfit: Semihipp

En sund relation till trender är guld. Liksom det finns en charm hos stofiler som föraktar trender, finns det även något spännande hos de som offrat sitt liv på modealtaret. Det är dock viktigt att låta sig inspireras av rådande mode utan att gå till överdrift. Veckans outfit strävar därför efter en balans mellan konservativ och trendradikal.

Veckans outfits: Second Hand

När inspirationen ibland försvinner är ett bra tips att besöka second hand-butiker. Där finns ofta ett brett utbud av totalt galna kläder tillsammans med ett och annat guldkorn. Denna vecka har vi därför besökt tre second hand-butiker i Göteborg för att ta fram veckans outfit. Resultatet blev tre kombinationer i helt olika stilar.

Tips för studentklädseln

Skrika sig hes på ett lastbilsflak längs kortegen genom staden klarar de allra flesta, men att hitta en snygg studentklädsel är betydligt svårare. Här kommer därför lite råd och shoppingtips för en fulländad studentklädsel.

Shoppa skjortor på Jermyn Street

Världens paradis för skjortor heter Jermyn Street. Längs denna institution för brittisk stil när den är som allra bäst finns alla respektabla skjortmakare representerade. Nu behöver du dock inte längre ta flyget till London för att uppleva atmosfären. Manolo tipsar om de bästa online-länkarna!