Manolo logotype

Timex
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Timex

Budgettips: 6 snygga klockor som inte kostar skjortan

Klockor är ett område som vi tagit upp då och då här på Manolo. I stort sett varje vecka finns även klockan med som en del i fredagsinspirationen. Vid dessa tillfällen så är det nästan uteslutande klockor för väldigt mycket pengar. Istället för att nöja sig med att läsa av tiden på sin telefon vill vi idag visa att det även finns snygga alternativ som inte kostar skjortan.

Urban Hiking

Fredagsinspirationen får ge vika några veckor för att istället blicka mot hösten där vi under kommande tre fredagar tänkte presentera tre olika stilar som ligger i tiden. En något oväntad inspirationskälla för många designers de senaste säsongerna är bergsklättring, vilket lär blir ännu tydligare för hösten. Rättfram funktionellt men i ett urbant utförande.

Fråga Manolo: Prisvärd klocka?

Hej Manolo. Jag undrar hur klockmodet kommer se ut inför hösten/vintern. Har funderat länge på vilken jag skall skaffa. Den prisklass som jag går efter är runt 900:- till 1600:- kr. En Triwa klocka från Tritoni är enligt mig väldigt snygg med ett märke som är inne. Men hur länge kommer den klockan att vara i modet? Jag tycker annars att klockor från Jet Set är ett alternativ för mig, men vill gärna ha tips om vilka klockor som är i modet och vilka som är mest prisvärda. Vill gärna få svar och kommentarer. Tack på för hand. // Carl.