Manolo logotype

Tiger-of-Sweden
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Tiger-of-Sweden

Ströms

Efter ett visst uppehåll är det nu dags att åter köra igång butikskollen där Manolo listar Sveriges bästa herrekiperare och modebutiker. Idag med en sann butiksklassiker som klätt stilmedvetna stockholmare i över 100 år, Ströms. Den nuvarande lokalen i centrumhuset vid korsningen Kungsgatan och Sveagatan invigdes redan 1939 och samlar idag kläder från såväl anrika kostymtillverkare som populära svenska modedesigners.

Sammanfattning Stockholms modevecka SS11

I onsdags avslutades Stockholms modevecka där många av de svenska modemärkena visade upp sina kollektioner för nästa vår. Manolo har valt ut några favoriter från veckan.

Modern Blazerkultur

Guide: Nya kavajvanor gör att uddablazern har fått en helt annan roll. Idag måste den gå att kombinera med i princip hela garderobens register. Från jeans och sneakers till ullbyxor och läderskor. Manolo tipsar om hur blazern blir så användbar som möjligt.

15 x reafynd

Januarirean sänker priserna ytterligare. Även om det börjar bli rätt utplockat finns fortfarande hopp om fynd. Här 15 tips.

Tiger of Sweden introducerar The Wave

Som första svenska modemärke lanserar Tiger of Sweden en kavaj i Loro Pianas tyg The Wave. Ett tyg som genom en unik kombination av material och moderna tillverkningsmetoder sätter bäraren i främsta ledet.

Fråga Manolo: Klädsel All white party?

Hej Manolo. Tack för en bra modeblogg för män! Jag har ett problem jag skulle vilja ha hjälp med. I helgen skall jag på xett "All white party", ett ganska casual sådant. Så alla måste mer eller mindre ha vitt på sig. Eftersom att det är casual som gäller, passar det sig ju inte att ha kostym eller kavaj. Skjorta, jeans och sneakers är ju lite tråkigt... Har ni något bra förslag? Tackar för alla svar jag kan få! MVH, Mikael.

Stockholms modevecka Vår 2009

Så var det över. Stockholms modevecka avslutades igår efter tre intensiva dagar med visningar från de stora svenska modemärkena. För att ge försmak på vad svenskt mode bjuder på nästa vår kommer här en sammanfattning.

Veckans Outfit – Skrynklig attityd

Veckans outfit utgår från det avskalade. Fägstarka kulörer har uteslutits till förmån för jordnära färger där materialen spelar en viktig roll. Elegant, men ändå med attityd. Som att lyssna till Stones i linneskjorta.

Levi’s Blue/Tiger E-Store

För er som missat detta öppnar Levi's på lördag en tillfällig butik på Krukmakargatan 27 i Stockholm. Butiken, som är ett samarbete med Nitty Gritty, kommer uteslutande att rymma kläder från premiumkollektionen Levi's Blue samt ett noga urval av böcker, CD-skivor och modemagasin. Butiken kommer att ha öppet i sex veckor framöver.

5 plånböcker att förvara lönen i

Det är löning! Således mer fokus på plånboken än vanligt, även om det kanske främst är innehållet i den som är intressant en dag som denna. Jag plockade ut fem plånböcker ur den svenska shoppingen ifall ni känner behovet att uppdatera det yttre skalet också.

Fråga Manolo - Måns i Melodifestivalen

Tydligen lyckas artisterna i årets Melodifestival bra med sin klädsel. Efter varje delfinal får vi frågor om vart kläderna kommer ifrån. Förra gången var det Andreas. Denna gång Måns. Hej! Måns Zemmerlöv hade en så fin kostym i melodifestivalen. Tight och snygg, vet ni var den kommer ifrån? Vänliga hoppfulla hälsningar Martin