Manolo logotype

Swatch
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Swatch

Fråga Manolo - Klockspecial

Fråga Manolo är tillbaka och idag har vi valt att dedikera det helt till klockor. Vi har fått mängder av frågor kring olika begrepp men också konkreta köptips och har därför valt att ut fem frågor från er läsare.

7 x klockor på gummiband

Idag har vi satt ihop en lista på sju klockklassiker som alla har en sak gemensamt. De kommer alla på någon form av gummiband och är perfekta för solsemestern där klockan gärna får följa med ner i vattnet.

Budgettips: 6 snygga klockor som inte kostar skjortan

Klockor är ett område som vi tagit upp då och då här på Manolo. I stort sett varje vecka finns även klockan med som en del i fredagsinspirationen. Vid dessa tillfällen så är det nästan uteslutande klockor för väldigt mycket pengar. Istället för att nöja sig med att läsa av tiden på sin telefon vill vi idag visa att det även finns snygga alternativ som inte kostar skjortan.

10 x Tidlösa klockklassiker

Idag listar vi 10 ikoniska klassiker i klockvärlden som alla kommer hänga med länge i framtiden. Vissa ligger i den högre prisklassen och andra i en lite lägre men gemensamt är att oavsett prisnivån så är de alla modeller som kommer åldras med värdighet tillsammans med dig som bärare.

Semesterklockor

Vi har klivit in i vad som för många är den sista skälvande veckan inför en välförtjänt ledighet – här är de bästa klocktipsen för att hålla stilen när kontor, fabrik och butik byts mot sandstrand och lantställe.

Klockmaterial - Platina

Det är inte så stor tvekan om vilket material det är som kung i klockvärlden – svaret är tungt, hårt, vitt, svindyrt och självklart; platina.

Klockvärldens 25 klassiker - Swatch

På sjuttiotalet slog quartzkrisen till med full kraft. Den schweiziska urindustrin höll på att gå under innan en driven entreprenör tog steget och skapade det som räddade praktiskt taget hela branschen; Swatch.

Fråga Manolo: Prisvärd klocka?

Hej Manolo. Jag undrar hur klockmodet kommer se ut inför hösten/vintern. Har funderat länge på vilken jag skall skaffa. Den prisklass som jag går efter är runt 900:- till 1600:- kr. En Triwa klocka från Tritoni är enligt mig väldigt snygg med ett märke som är inne. Men hur länge kommer den klockan att vara i modet? Jag tycker annars att klockor från Jet Set är ett alternativ för mig, men vill gärna ha tips om vilka klockor som är i modet och vilka som är mest prisvärda. Vill gärna få svar och kommentarer. Tack på för hand. // Carl.  

Veckans Outfit: Akademisk Dandy

Denna vecka möter den excentriska dandyn den reserverade universitetsvärlden. Två ytterligheter kan tyckas. Mode handlar dock till stor del om att ifrågasätta det konventionella. För det är oerhört tacksamt att bryta upp det strikta modet med lite färg och humor.

Smycken och klockor av plast

När plastklockstillverkaren framför andra, Swatch, kommer med en ny kollektion tror man förstås att man ska se en hel del klockor. Men denna gången kommer grejerna från Swatch bijoux och då är det såklart smycken det handlar om. Trevligt nog har de dessutom slängt in några smycken för oss män. Om de är något för er får ni avgöra själva. Klicka på bilderna för att se dem större.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our first Hong Kong Symposium – please...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Gaziano & Girling lanserar ny...

Läs mer

Hodinkee

Found: A Longines Retail Display Case...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen