Manolo logotype

Swaine Adeney Briggs
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Swaine Adeney Briggs

Garderobens hörnstenar - Weekendbagen

För en kortare storstadsweekend eller helg på landet är det få om ens något resealternativ som slår den klassiska weekendbagen. Med en storlek som utan problem går som handbagage på flyget och samtidigt rymmer 2-3 ombyten slår den plastiga kabinväskor med hästlängder.

10 x Portföljer

Det mest klassiska alternativet av väska för den välskräddade mannen är tveklöst Portföljen. I svart kalvskinn, brun alligator eller kanske slitstark kanvas; Portföljer kan se ut på många sätt. Vi har tittat närmare på marknaden och valt ut 10 favoriter i olika prisklasser.

Fredagsinspiration - Back to Business

Förra veckan valde vi en ledig fredagsinspiration och nu tycker vi det är dags att svida upp igen. Vad är då bättre än en marinblå kostym, ljusblå skjorta och toner av rödbrunt skinn. Perfekt till kontoret, festen eller affärslunchen. Med ett par eleganta Austerity brogues på fötterna och en sobert mönstrad bröstnäsduk och slips skapar man ett liv till helheten utan att kompromissa med stilnivån.

5 x weekend bags

Oavsett om det rör sig om en weekend i Rom eller ett besök i skärgården så är en weekend bag ett av de bästa och mest stilfulla alternativen att packa för en kortare resa. Från exklusiva modeller i de finaste skinn till prisvärda alternativ i kanvas. Modellen kommer i mängder av utföranden.

Jakten på det moderna hantverket

Aldrig förr har väl intresset för hantverk varit så stort. Vare sig det rör som Savile Row-sydda kostymer eller Japan-vävd selvedge denim – vi älskar produkter tillverkade i liten skala efter gamla metoder. Frågan är bara varför?

Fredagsinspiration - Regn

Det finns inga dåliga väder brukar det heta. Under en Mackintosh är det väl sällan så sant. För veckans fredagsinspiration bejakar Manolo höstrusk och hämtar inspiration från minimalistiskt 50-talsstil.

Inspiration Vardagsväskor

En läsare efterfrågade inspiration för vardagsväskor. Det är ett område som ofta innebär dyra och långsiktiga köp, vilket ställer krav på att fundera lite extra. Här nio olika alternativ.

Klara av regnet

Det som skulle bli en sommar i solglasögon och svala linneskjortor är nu mest en väntan på bättre väder. Föga förvånande. För att behålla lugnet och uthärda svenskt klimat när det visar sig från sin värsta sida följer här därför sex enkla tips.