Manolo logotype

Surface-to-air
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Surface-to-air

Designsamarbeten x 5

Samarbeten mellan olika varumärken utgör knappast någon större revolution inom dagens modelandskap. Även om resultaten ofta är väldigt varierande är det spännande att se hur två märken kan påverka varandra. Här fem exempel.

Handskas med läder

Vid sidan av läderkängor och kashmirhalsduken är ett par läderhandskar ett klassiskt inslag i den moderna mannens garderob. Många drar sig från att lägga allt för mycket pengar i ett par då de har en tendens har försvinna på fester och i all stress. Ett bra par är dock en god investering som håller i flera år. Hur skall man då matcha handskarna?

Veckans outfit

Denna veckas bidrag till vår artikelserie kan knappast klassas som en av de färggladaste kreationerna. Snarare tre och en halv nyanser av brun. En sober bas lämnar dock mer utrymme åt de färgklickar som faktiskt finns. Inspirationen kommer främst från den franska stilen. Klassiskt, men med lite attityd och rock'n roll.

Höstkoll Göteborg 2007

Hösten har på allvar kommit till Göteborg. Med det följer naturligtvis en obligatorisk butikskoll. Och vid sidan av att vara den del av landet där det i särklass ägnas mest energi åt att artikulera bokstaven Ö börjar klädutbudet i Göteborg bli något att räkna med.

Vilken stövel är du?

Att hitta rätt skor för hösten är en inte alldeles lätt uppgift. Vikten av skor av god kvalité blir extra påtaglig vilket ofta innebär en något högre prislapp. Dessutom skall skon uppfylla alla krav på design och form. För att ge lite inspiration fortsätter vi därför idag att förkovra oss i ett antal olika stövel- och kängmodeller. Vilken är din favoritmodell?

Stockholmsbutiker: High Fashion

Det händer saker i Stockholmsshoppingen! Och kanske allra mest spännande att följa är de butiker som går först i utvecklingen, de som vågar satsa på varumärken och kollektioner som ingen annan tar in. De som tar en ekonomisk risk för att förse oss konsumenter med det nyaste nya. I några reportage framöver ska vi titta på olika delar av butikslivet i Stockholm. Först ut: High Fashion-butikerna.

Höstkoll Göteborg

För att följa upp vår höstkoll i Stockholm och för att underlätta höstköpen för alla göteborgare, gav vi oss ut på gatorna på Sveriges framsida för att syna butikernas höstutbud. * Victoria Arena (Kungsgatan 46) Paris har Colette. Milano har 10 Corso Como. Och Göteborg har Victoria Arena. På drygt 1000 kvm ryms allt som en conceptbutik bör innehålla: smink, tidningar, böcker, inredning, konst och - framförallt - kläder. Svenska märken som Acne, Filippa K, J Lindeberg, Tiger, Whyred och Hope, varvas med högklassiga internationella märken som Prada (denim), Miu Miu, Martin Margiela, Dsquared2 och Dries van Noten. En ganska färsk nyhet i butiken är det lilla, men noggrant utvalda, vintagesortimentet. På bilden ser ni ett urval ur höstens sortiment.