Manolo logotype

Stutterheim
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Stutterheim

Vårens 10 snyggaste regnrockar

Även om tanken på regn och rusk så här i vårtider är mindre trevlig är det ofta ett ganska frekvent inslag i vårt avlånga land. Idag vill vi lyfta fram 10 favoritrockar som fungerar över såväl grövre kavajer under tidig vår som till en skjorta för en regnig sommardag.

10 x Regnrockar

Tittade man ut genom fönstret i vår huvudstad under gårdagen insåg man snabbt behovet av funktionella ytterplagg för hösten. Även om temperaturen fortfarande är relativt mild står regnet som spön i backen vilket för oss till dagens artikel. Vi ger er 10 vattenavstötande favoriter från höstens kollektioner.

Vårens regnrockar, 2013

Avskalat elegant och multifunktionellt. Den moderna regnrocken hör till ett av garderobens allra mest användbara plagg. I dagens artikel har Manolo valt ut sina favoriter för våren.

Stutterheim Kapellgränd

Ett år efter starten tar nu svenska Stutterheim nästa stora steg i och med lanseringen av nya regnrocken, Kapellgränd. En modell som märkets grundare Alexander Stutterheim beskriver som en mer urban och mångsidigare tolkning: - Vår första modell Arholma är hardcore regnskydd. Tanken med Kapellgränd har varit att behålla funktionaliteten, men skapa ett ytterplagg som är mer bärbart även när det inte regnar.

Svenska Regnplagg från Stutterheim

Svenskt väder innebär inte sällande ösande regn. Något få av våra modetillverkare tagit till vara på. Stutterheim är ett nytt märke som genom att uppdatera den klassiska galonregnrocken valt att bejaka svenskt skitväder.