Manolo logotype

Steven-Alan
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Steven-Alan

Fredagsinspiration - Countryside

Manolo fortsätter på den brittiska banan från onsdagens artikel. Idag med fokus på mer lantligt inspirerade stilideal.

Casual Shirts

Om sommargarderoben har linneskjortor är lediga skjortor för vintern långt ifrån lika självklart. Kanske starkast förknippad med säsongen är flanellskjortor som snarare närmar sig tjocktröjor än ett alternativ till lediga skjortor för att bära under tröjan eller kavajen. Här, ett urval bland tvättade oxfordskvalitéer och ull-blandingar.

Stilkarta 20.10.09

Dunvästen

Från halvtöntigt skidreseattribut till en självklarhet bland stilmedvetna kostymbärare såväl som ett givet inslag i preppystilen. Dunvästen är trots alla odds tillbaka. Men glöm blaffiga logotyper, de moderna tolkningarna andas subtil och funktionell lyx.

Veckans Outfit nr 39

Förra veckan utlovades en helsvart klädsel. Det blev lite motsatsen faktiskt. Samtidigt, höstsäsongen lär inte lida av lite färg.

10 x skjortfynd

Skjortor går det aldrig att få nog av. Med lite tur går det att göra bra fynd bland nätbutikernas enorma utbud av rea-varor. Här 10 tips.

Veckans Outfit nr 22

Veckans outfit inspireras av sofistikerad preppy. En elegant tolkning av marint mode för såväl båthamnen som en sommarkväll på nattklubben. Minus weekendbagen då.

Packa Lätt

Bildreportage: Button down-kragar, linnetyger och en weekendbag. Manolo har slängt ner elva snygga skjortor i väskan för att ge sig ut på nya semesteräventyr. Florens är vårt enda hopp.

Veckans Outfit nr 16

Vecka 16 bjuder på en något okonventionell kombination där material och stilar blandas friskt. En modern preppytolkning för en närmast osunt modemedveten bärare.

Modern Traveller

Klocka Georg Jensen Koppel Chronograph Minimalistisk design har blivit danska Georg Jensens signum. Formspråket färgar inte minst klockorna som tillverkas i rostfritt stål med armband av kalvläder. En stilfullare kronograf än modellen ovan lär vara svårt att hitta.

Axplock 19.02.09

Butikerna fortsätter att fylla på med vårkollektionerna. Här ett axplock från nätets enorma utbud.

Veckans Outfit – Sommar

Sommarvärmen har tagit Sverige med storm. Med det följer inte bara pollenallergi utan även överkonsumtion av pastellfärger och hybriskorta tennisshorts. Veckans outfit riktar sig därför till de som vill uppleva sommaren utan att se ut som varken en borttappad tennisspelare eller blek kopia New Englandstilen.

Button Down

Button-downkragen är lika uppskattad som avskydd. De senaste säsongerna har kragen dock varit på framfart och synts flitigt i flera kollektioner. Smått konspiratoriskt sett framstår det som aningen suspekt att kragens status ökat explosionsartat samtidigt som dess fanbärare nr 1, Sverker Olofsson firar 20-års jubileum för sitt program Plus.

Veckans outfit - Duffeln

Det är intressant med klassiska plagg som hittar en ny målgrupp. Duffeln har länge varit en självklar del i garderoben hos den inbitna universitetsräven som räknar status i antal högskolepoäng framför vänner på Facebook. I höst lär dock plagget bli en vanlig syn även bland skaran nitiska hipsters. Duffeln får därför utgöra basen i veckans outfit.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

A Week On The Wrist: The Rolex Explorer...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen