Manolo logotype

Sperry
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Sperry

Manolo tipsar - Sommarens seglarskor

Nu känns det som att våren verkligen är här. Det är därmed också dags att fundera över vår/sommarinköp så som solglasögon eller ledigare skor. Vi försöker att undvika kortsiktiga trender här på Manolo och fokuserar istället på långsiktig och god stil som kan följa med bäraren i flera säsonger. Dagens text kommer att handla om seglarskon: En tidlös modell som dock från tid till annan även betraktats som moderiktig. I år syns den på ganska bred front och även i mer trendiga sammanhang.

Skoklassikerna – Sperry Top-Sider

Från utpräglad seglarsko för att slippa halka runt på båtdäcket till given fritidsklassiker i alla tänkbara sammanhang. Sperry Top-Sider, som introducerades redan 1935, är för många det självklara originalet när det kommer till seglarskor.

Vårens seglarskor

Seglarskorna har senaste säsongerna på allvar letat sig från båt- och bryggdäck in till stan. En symbol för New England-stil som tack vara sin supermjuka och komfortabla mockasinkonstruktion uppskattas av personer i alla åldrar.

9 x seglarskor

Aldrig förr har väl utbudet har seglarskor varit så starkt. Från autentiska specialisttillverkarna till några av världens främsta modehus – alla har de seglarsko i sina vårkollektioner. Manolo har valt ut nio favoriter.

10 x Vårskor / Seglarskor

För att ytterligare ge inspiration till skogarderoben kommer söndagar framöver att tillägnas några av vårens viktigaste modeller. Först ut en sann fritidsklassiker, seglarskorna, som en rad designers valt att tolka denna vårsäsong. Inte sällan med ett färgstarkt resultat.