Manolo logotype

SNS Herning
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om SNS Herning

WELCOME

Två av herrmodets mest tongivande aktörer senaste åren, Malmöbutiken Très Bien Shop och Our Legacy har tillsammans skapat butikskonceptet WELCOME på Östermalm i Stockholm. Butiken, som slår upp portarna imorgon, rymmer delar av Très Bien Shops utbud samt handplockade plagg från Our Legacys kollektion, många specialutformade för butiken. Allt presenterat i en avskalat modern inredning med familjär känsla.

Nitty Gritty

Efter konkursen och pånyttfödelsen 2008 blåser det nya vindar på Nitty Gritty, som sedan starten 1991 varit en tongivande aktör bland Sveriges modebutiker. Här hittar du allt från superkonservativa skor från brittiska Church's till funktionsjackor från C.P. Company och catwalkdesign från exempelvis Raf Simons. Allt presenterat i ett inspirerande butikskoncept med ett handplockat utbud av såväl välkända modemärken som små charmiga tillverkare.

Zip it

Dragkedjepullovern är klart oförtjänt förknippad som funktionströja för en halvkäck sportstil. I finare material med snygga detaljer är detta en tröja för såväl klädseln till och från gymmet som under kavajen på jobbet. Här några favoriter.

Grovstickat

Ribb- eller kabel- eller slätstickat. Färgstarkt eller höstmurrigt. Cardigan eller polotröja. Att välja en grovstickad tröja inför höstsäsongen är ett delikat problem. För att underlätta har Manolo valt ut några favoriter.

Inspiration stickat

Förra veckan efterfrågades inspiration för stickade tröjor. Ett plagg helt rätt för årstiden. Denna lördag bjuder därför på 10 stickade tröjor.

Inspiration nordfransk fiskare

Hej Manolo! Följt er sidas utveckling från starten och älskar era klockrena modetips. Nu är jag på jakt efter en snygg ylletröja med hög krage och blixtlås 1/3. Navy till färgen såklart. Lite nordliga frankrike. Snyggt med en skjorta under. Har kollat efter tröjor som passar in på beskrivningen hos bl.a. armor lux. Dock utan succe.

Nyheter från modevärlden

Det börjar röra på sig i modevärlden. Snart går startskottet för flera internationella modeveckor som under januari och februari avlöper varandra. Som konsument har väntan på vårkollektionerna börjat. Här kommer ett utplock av intressanta modenyheter.