Manolo logotype

Snoot
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Snoot

10 x Regnrockar

Tittade man ut genom fönstret i vår huvudstad under gårdagen insåg man snabbt behovet av funktionella ytterplagg för hösten. Även om temperaturen fortfarande är relativt mild står regnet som spön i backen vilket för oss till dagens artikel. Vi ger er 10 vattenavstötande favoriter från höstens kollektioner.

Ströms

Efter ett visst uppehåll är det nu dags att åter köra igång butikskollen där Manolo listar Sveriges bästa herrekiperare och modebutiker. Idag med en sann butiksklassiker som klätt stilmedvetna stockholmare i över 100 år, Ströms. Den nuvarande lokalen i centrumhuset vid korsningen Kungsgatan och Sveagatan invigdes redan 1939 och samlar idag kläder från såväl anrika kostymtillverkare som populära svenska modedesigners.

Snoot - funktionsjackor för stadsmiljö

Leisurewear med samma krav på funktion som avancerade sportplagg är ledorden för nya svenska modesatsningen Snoot. Första kollektionen, som funnits till försäljningen sedan i höstas, består av totalt sex jackmodeller som alla kombinerar avancerade funktionsmaterial med ett modernt snitt för vardagligt användande. Manolo har träffat märkets grundare för att höra mer om märket.