Manolo logotype

Smythson
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Smythson

9 x iPad-skydd

Sommaren och semestern börjar för många lida mot sitt slut. Om det tidigare inneburit att plocka fram portföljen och alla dokument till jobbet så väljer många idag den digitala vägen. En marknad som öppnat för en serie av stilsäkra skydd för alla tänkbara tekniska hjälpmedel.

Väskor för cykelsadeln

Under våren och försommaren har snacket mer och mer på Manolo-redaktionen kommit att handla om cyklar. Då i första hand eleganta cyklar snarare än tekniskt intressanta, ramar i kolfiber eller hipsterkorrekta fixies. Som en följd av detta har också behovet av en praktiskt cykelväska väckts till liv.

Fredagsinspiration - Den marinblå kostymen

Det kan låta som en modeklyscha, men i fallet marinblå kostym är det verkligen sant - ingen garderob är komplett utan en. I veckans fredagsinspiration har vi utgått från en fantastisk diskret kritstrecksrandig från italienska Belvest till en mer businessbetonad klädsel.

Avskalade weekendbags

En stilren weekendbag är för många en livslång investering. Och tyvärr är det bara att konstatera att bra lädervaror kostar. För att ge lite inspiration i jakten på den perfekta väskan har Manolo i dagens artikel valt ut några av säsongens snyggaste modeller.

Fredagsinspiration - Vårkyla

Vi gillar ju att få det som att vintern är slut för att istället blicka mot vårkläderna. Men sanningen är att än är det en bit kvar innan kylan släpper. Veckans fredagsinspiration värmer kanske inte tillräckligt i rådande rekordkyla, men väl en kallare vårdag.

Smythson iPad Cover

Stilfull teknologiförvaring har blivit en självklar del hos de stora modehusen och accessoartillverkarna. I synnerhet när det kommer till Apples iPad där allt fler märken sett potentialen i en designmedveten målgrupp. Några av de kanske allra mest elegantaste skydden för paddan står brittiska Smythson för.

15 x julklappstips

Vill du ge dina bekanta något extra stiligt i jul? För den som behöver lite inspiration i julklappsletandet har Manolo satt ihop en önskelista på klappar som gärna får hamna under granen.

Stilkarta 10.08.10

9 x korthållare

Onödigt stora plånböcker gör varken gott för din ekonomi eller kavajs innerfickor. Banta ner innehållet och satsa på stilfull korthållare. Här nio favoriter.

Avskalat svart

Vi brukar förespråka bruna lädervaror för att lädrets patina skall bli så tydligt som möjligt. Men när det kommer till accessoarer i superavskalat utförande är svart ett svårt att motstå. Här åtta favoriter.

Stilfull Förvaring

Snygg förvaring är smart förvaring. Manolo har valt ut nio läderaccessoarer som förgyller tillvaron i dubbel bemärkelse.

Stilkarta 22.06.09

Safari är en ständigt återkommande inspirationskälla för vårsäsongen. Här de nio snyggaste plaggen och accessoarerna för stilen.

10 x reseaccessoarer

Capri, Cannes eller Cornwall. Oavsett resmål har Manolo valt ut de tio snyggaste accessoarerna för semesterresan.

5 x reseplånböcker

Efter förra veckans artikel om plånböcker efterfrågades en liknande för reseplånböcker. Det skall sägas att utbudet är långt ifrån tillfredsställande utan det är främst de brittiska tillverkarna som har vettiga alternativ att erbjuda. Samtidigt kan pundets låga värde öppna för klipp. Här fem alternativ.

Male Vanity

Herrmodet tillåter sällan lössläppt manlig fåfänga. Ofta skall klädseln befogas med regler och anpassas efter rådande normer. Idag hyllar vi det oförskämt välklädda.

Modenytt 08.01.09

Dunhills vårkollektion gör längtan till varmare väder påtaglig. Det brittiska företaget, som främst gjort sig känt för sina läderaccessoarer, låter för tredje säsongen Jude Law agera reklamansikte för märket. Tidlös brittisk elegans för moderna kunder. (Via Viewonfashion.com)

Blue Steel

Blått lever en undanskymd tillvara under höst- och vinterhalvåret. Istället bär vi murriga nyanser av svart och grått. Total idioti. Blått ger både djup och elegans.

Mode i hemmet

Att förvara kläder och skor rätt är oerhört viktigt för att de skall kunna behålla sin form. Att kläderna får vila med rätt stöd gör att de klarar sig mycket längre. Dessutom är snygg förvaring också en snygg inredningsdetalj.

Lyxigt läder

Lädervaror är ett dyrt intresse. Antalet äktenskap som gått i kras till följd av en Hermèsväska eller Holdall från Louis Vuitton är med största sannolikhet oräkneliga. Det finns dock ingen accessoar som ger ett så exklusivt intryck och prislappen måste sättas i relation till livslängden. Kvalitativt läder blir ju bara snyggare med åren.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen