Manolo logotype

Sealup
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Sealup

Vårens regnrockar, 2013

Avskalat elegant och multifunktionellt. Den moderna regnrocken hör till ett av garderobens allra mest användbara plagg. I dagens artikel har Manolo valt ut sina favoriter för våren.

Vårjackan - Car Coat

Diskret, enkel och alltid elegant. Car Coaten är ett av garderobens kanske mest mångfacetterade och användbara ytterplagg. För att ge lite inspiration i letandet efter det perfekt ytterplagget för våren har Manolo tagit en närmare titt på denna klassiska modell.

Fredagsinspiration - Den marinblå kostymen

Det kan låta som en modeklyscha, men i fallet marinblå kostym är det verkligen sant - ingen garderob är komplett utan en. I veckans fredagsinspiration har vi utgått från en fantastisk diskret kritstrecksrandig från italienska Belvest till en mer businessbetonad klädsel.

Guide till höstens ytterplagg

Ytterplagg är ett område där det händer mycket. Kombinationen av klassiska modeller och moderna material skapar lättare och mer funktionella plagg som håller stilen i alla väder. Manolo har valt ut åtta favoriter för hösten.

Trenchcoaten

De som inte redan äger en trenchcoat lär någon gång i livet ställas inför beslutet att köpa en. Få plagg innehar samma ikonstatus och rika historia. Men hur nödvändigt är egentligen trenchen för den moderna garderoben?

Regnrockar för hösten

Att gå omkring i en genomblöt tung ullrock är sällan en särskilt behaglig upplevelse. Stora delar av hösten är därför en regnrock ett bättre alternativ. För alla er som prioriterar skydd mot regn framför värme kommer här lite inspiration.

Tips om övergångsmode

Modevärlden är tydligt uppdelad mellan vår- och höstsäsong. När butikerna reat ut sina sista linneskjortor fylls utbudet på med tunga ullrockar. Verkligen är sällan så avgränsad. Därför tipsar Manolo om hur du bäst klarar av övergångsperioden mellan sensommaren och höstens bitande kyla.

Stilkarta 02.06.09

Manolo hyllar sober och modern lyx.

Veckans Outfit nr 19

Veckans outfit bjuder både på starka färger och lugna toner av brunt. En genomtänkt klädsel för en runda på stan eller för alla som anammar casual friday-mentalitet.

Mackintoshen

Trenchcoaten framhålls ofta som ett måste i garderoben. Snyggt till vitt skilda stilar och praktiskt i olika väder. Det är onekligen svårt att hitta ett mer mångfacetterat och användbart plagg. Det skulle möjligtvis vara mackintoshen då.

Trenchcoat-Mentalitet

Från gårdagens solönskan till regnhantering. De som sa att trenchcoaten är död kommer att få äta upp sina uttalanden. I vår syns den i uppdaterat format, intressantare än någonsin.

Klara av regnet

Det som skulle bli en sommar i solglasögon och svala linneskjortor är nu mest en väntan på bättre väder. Föga förvånande. För att behålla lugnet och uthärda svenskt klimat när det visar sig från sin värsta sida följer här därför sex enkla tips.