Manolo logotype

Saphir
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Saphir

Så vårdar du mockaskorna

Ett ämne som alltid är relevant inför hösten är vården av mockaskorna. Vi har tidigare framför allt berört vård av skinnskor men idag är det fokus på just skötseln av mocka. Vi ger dig allt du behöver veta för att skydda, vårda och rengöra dina favoritskor.

5 sätt att vårda dina mockaskor

Ett ämne som för skoentusiaster alltid är relevant men som kanske känns extra aktuellt inför våren är vården av mockaskor. Vi har tidigare skrivit om fördelarna med gummisulade skor och galoscher samt en utförlig skovårdsguide men inte gått djupare in på just skötseln av mocka. Det är svårt att komma ifrån att en brun sko i kalvskinn har större potential att åldras vackert än en sko i mocka men det betyder inte att mockan är ett svårskött alternativ.

Skovårdsguiden - Polish&Wax

Efter förra veckans fokus på vårdande produkter som krämer och fetter går vi idag in på de mer produkter med mer estetiska och skyddande egenskaper. Det handlar om polish och wax som har varit en naturlig del av skovård i över ett sekel. Men vad innehåller dessa små plåtburkar och varför bör man investera i dem.

Skovårdsguiden - Vårdande produkter

I denna veckas inslag i serien om skovård fokuserar vi på de vårdande produkterna. Det kan röra sig om en mängd olika alternativ för olika typer av skor och situationer men med ett huvudsyfte att hålla lädret i ett återfuktat och välmående skick.

Saphir Médaille d’Or

Kvalitetsskor kräver underhåll för att behålla sin form och glans. Den som vill ge sina skor det allra bästa väljer en skokräm från Saphirs skovårdsserie Médaille d'Or.