Manolo logotype

sandqvist
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om sandqvist

10 x Laptopfodral

Weekendbags, portföljer och tote bags i all ära men ibland efterfrågas ett nättare alternativ för dator eller dokument. Varför inte satsa på ett avskalat laptopfodral i lyxigt skinn som åldras med samma värdighet som ett par välgjorda skor.

7 x datorväskor

För några veckor sen skrev vi om ett ledigt väskalternativ för den moderna mannen i form av Tote bagen. Väskmodellen togs emot med blandad förtjusning och idag tittar vi på ett alternativ som kanske faller er läsare bättre i smaken. Det är den så kallade Datorväskan; en modell som påminner om portföljen men saknar lock och spännen och ofta är specifikt tillverkad för att frakta den alltmer obligatoriska laptopen.

Fråga Manolo: Väskor för Plugget?

Tja Manolo, Nyligen skrev ni en artikel med rubriken "Klädd för kontoret" (12e aug av Olof). I och med att sommarlovet snart är över och landets skolor ska beträdas ännu en termin, skulle det sitta alldeles utmärkt med en liknande artikel, dock med fokus på studenter och förslagsvis med rubriken "Klädd för plugget". Nu är det så att jag pluggar på högskola och behöver få förslag på alternativa lösningar när det gäller väskor som man kan bära med sig utan skämmas, där saker såsom block, pennor, böcker, etc ska få plats.

Veckans outfit: Semihipp

En sund relation till trender är guld. Liksom det finns en charm hos stofiler som föraktar trender, finns det även något spännande hos de som offrat sitt liv på modealtaret. Det är dock viktigt att låta sig inspireras av rådande mode utan att gå till överdrift. Veckans outfit strävar därför efter en balans mellan konservativ och trendradikal.

Sandqvist satsar på accessoarer

Sandqvist är ett svenskt märke som vi nämnt några gånger tidigare, i samband med snygga datorväskor bland annat. Men när de nu släpper en ny serie med accessoarer är det dags att lyfta fram dem igen. Sandqvist Workbags kompletteras Sandqvist Accessories - fyra nya väskor, och två plånböcker. – I den nya linjen kan vi ta ut svängarna mer. Sandqvist Accessories är en linje för modeaccessoarer och inte bara snygga datorväskor. Stilen är influerad av vintage från olika tidsperioder och vi vill förmedla en känsla av modern elegans, säger grundaren och designern Anton Sandqvist i ett pressmeddelande.

Kontorsoutfit till sommaren

En vanlig fråga vi får på Manolo är hur man kan klä sig mer intressant på jobbet. En strikt dresscode kan döda kreativiteten på morgonen. Kostym och skjorta är förvisso snyggt, men är det spännande? Inte alltid åtminstone. Vi bestämde oss för att plocka ihop en outfit ifrån nätbutikerna som både funkar i jobbmiljö, och att gå ut i kvällssolen med efteråt. Klicka på bilderna för att göra dem större!

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Fördjupning – Hur skor veckas

Läs mer

Hodinkee

H10: Livestream: 10 Years Of HODINKEE –...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen