Manolo logotype

Rogues Gallery
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Rogues Gallery

Rundhalsat

Stickat för en välklädd stil hamnar ofta i v-ringat och cardigans. De rundhalsade modellerna skall dock inte underskattas. Snygga såväl dagen efter som under en välskräddad kavaj.

Skepparkavajen

Jakten efter det perfekta ytterplagget har kommit till skepparkavajen. Ett plagg som stilfullt skyddar mot vind och regn. Tillräckligt långt för att täcka kavajen. Tillräckligt mycket attityd för att bära till slitna jeans och t-shirt. Manolo har valt ut några favoriter.

Fråga Manolo x 2

Hej Olof! Snart är det semester och solresan nalkas, vilket så klart är underbart! Dock så brukar det bli så att man släpar med sig badkläder samt badlakan i en plastpåse från valfri mataffär, vilket är smidigt då dom inte är känsliga för sand etc men inte direkt vad jag skulle kalla attraktiva. Har du några tips på praktiska snygga beachbags? Har sökt runt lite men utan resultat tyvärr. Med vänlig hälsning Gustav

5 x båtmode

Det är dags att avsluta artikelserien om mode och transportmedel. Denna vecka med inspiration från båtlivet. Kanske främst med hamnseglaren snarare än extremsportaren i åtanke.

10 x Vårskor / Seglarskor

För att ytterligare ge inspiration till skogarderoben kommer söndagar framöver att tillägnas några av vårens viktigaste modeller. Först ut en sann fritidsklassiker, seglarskorna, som en rad designers valt att tolka denna vårsäsong. Inte sällan med ett färgstarkt resultat.

Klara av regnet

Det som skulle bli en sommar i solglasögon och svala linneskjortor är nu mest en väntan på bättre väder. Föga förvånande. För att behålla lugnet och uthärda svenskt klimat när det visar sig från sin värsta sida följer här därför sex enkla tips.

American Workwear

Tiden då mode var något glammigt känns närmast bortblåst. Flärdens sista utpost, Lars Wallin, försöker febrilt klä den svenska mannen i glansiga tyger och festmönstrade slipsar. Vi riktar dock betydligt hellre blicken över atlanten där det betydligt ruffare amerikanska modet forsätter att växa.