Manolo logotype

Red Wing
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Red Wing

Butikskollen - Lester

Det var ett tag sedan vi senast hade en butikskoll här på Manolo, nu är det dock dags för en sådan igen, och det handlar om skobutiken Lester i Göteborg. Sedan den i våras flyttade till nya lokaler har utbudet av casual kvalitetsskor, workwear-kängor med mera fördubblats och de har blivit riktigt framstående inom sitt gebit.

Skor för vintern 2012

För några veckor sedan behandlade vi ämnet eleganta snörkängor. I dagens artikel tänkte vi göra viss avkall på finess för att istället fokusera på slitstyrka och hållbarhet. Här är några av vinterns slitvargar till skodon.

Nitty Gritty

Efter konkursen och pånyttfödelsen 2008 blåser det nya vindar på Nitty Gritty, som sedan starten 1991 varit en tongivande aktör bland Sveriges modebutiker. Här hittar du allt från superkonservativa skor från brittiska Church's till funktionsjackor från C.P. Company och catwalkdesign från exempelvis Raf Simons. Allt presenterat i ett inspirerande butikskoncept med ett handplockat utbud av såväl välkända modemärken som små charmiga tillverkare.

Vinterkängor

Efter förrförra veckans artikel om chelsea boots efterfrågades ett motsvarande inlägg om något rejälare skodon för svenskt vinterväder. Ett inte helt oproblematiskt ämne. För i sanningens namn så finns det inga skor som inte tar stryk av slöslask och saltade vägar. Manolo har letat fram några alternativ som sätter funktionalitet i främsta ledet utan att göra allt för stort avkall på stilnivån.