Manolo logotype

Ray-Ban
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Ray-Ban

Fredagsinspiration - Jordiga toner

Idag tar vi ner formaliteten avsevärt och visar upp en avslappnad och ledig vårklädsel i jordiga toner. Vi hittar inslag av bl a sand, terrakotta och mörkblått och material som bomull, linne och mocka.

Fredagsinspiration - Black Friday

Black Friday till ära skall vi bjuda på något så ovanligt som en helsvart inspiration. Vi återfinner smokingen men inte på ett konservativt sätt utan tillsammans med svart tunnstickad polotröja, boots och scarf för en sofistikerad och festlig klädsel som andas Roy Halston och Studio 54. Tänk struktur med en blandning av matta och blanka material för kontraster i samma färg.

Fredagsinspiration - Semesterstil

Juli närmar sig sitt slut och så gör även semestern för många. Vi vill inte ge upp den avslappnade semesterkänslan riktigt än och hyllar därför idag den lediga semesterstilen. Tänk tvättade bomullskvaliteter, loafers och en elegant stråhatt för skydd mot solen.

Fredagsinspiration - Black Tie in July

Vanligtvis när man tänker på Smoking är det inför Nyårsfesten men idag lyfter vi plagget som i en version för högsommaren. Tänk sommarbröllop på sydligare breddgrader med benvit smokingjacka och svarta accessoarer.

15 Favoriter - Sommarens snyggaste solglasögon

Även om det bara är maj är det hög tid att se över behovet av solglasögon inför sommaren. Just solglasögonen är en accessoar som verkligen kan sätta stilen för en hel klädsel och beroende på vad man har för ansiktsform, hudfärg och såklart personlig smak varierar valet av bågar och glas. Vi har valt 15 favoriter för en stilsäker sommar.

Fredagsinspiration - Sommarbröllop

Sommaren är onekligen den bröllopstätaste perioden på året. Har ni kanske fått en inbjudan till ett sommarbröllop men osäkra på hur ni skall klä er? Idag har vi i fredagsinspirationen utgått från klädkoden "Kavaj". Namnet till trots är det kostym som gäller men klädkoden öppnar för ljusare toner i såväl kostym som skor.

Fredagsinspiration - Den korta vårjackan

Idag tar vi en avslappnad hållning till herrmodet med en av garderobens klassiska vårjackor. Vi har redan berört området av Field Jackets och idag tittar vi på en annan kortare vårjacka. En Harringtonjacka i tvättad bomull är ett perfekt alternativ till kavajen under våren och kombineras väl med en vit linneskjorta, jeans eller chinos samt ett par dressade loafers. Addera ett diskret armbandsur och ett par klassiska Pilotbrillor för helheten.

Fredagsinspiration - Den Svarta kostymen

Svart är inte en färg som förekommer speciellt ofta här på Manolo. I en era av blått och grått i kostymväg och en uppsjö av bruna skor har den svarta kostymen blivit kraftigt ifrågasatt de senaste säsongerna. Vi står fast vid att den blå och grå är mer mångsidiga alternativ men det betyder inte att den svarta kostymen inte kan inspirera oss. Så idag tänkte vi anta utmaningen och kliva utanför bekvämlighetszonen av beige, blått och brunt för något lite hårdare.

Fredagsinspiration - Vårkostymen

Idag drar vi tankarna åt det där underbara plagget i garderoben som man önskar fick mer användning. Den ljusa vårkostymen som är ett helt fantastiskt alternativ till såväl fest som ledigare dagar på kontoret under sommarhalvåret. I en ljust beige eller tobaksbrun nyans fungerar den till det mesta men vi anser att den gör sig allra bäst med en ljusblå skjorta och mörkblå slips. Då kostymen är något ledigare byter vi de blanka skinnskorna mot ett par avslappnade tasselloafers i mocka.

Fredagsinspiration - Smokingfest

Att klä sig i smoking är för många förknippat med stilregler och klädkoder. I veckans fredagsinspiration tänkte Manolo snarare slå ett slag för en mindre välkammad och tillknäppt tolkning av plagget. Här med inspiration från amerikanska designers som Michael Bastian, Thom Browne och Todd Snyder.

Vårens solglasögon 2012

Kraftiga plastbågar eller diskreta metallditon. Även om soltimmarna senaste veckorna varit väldigt lätträknade börjar det bli hög tid att välja solglasögon för säsongen. Manolo har valt ut sina favoriter för säsongen.

Sommarens solglasögon

Solen har på allvar gjort entré för säsongen. För den som ännu inte plockat fram sina solglasögon börjar det bli hög tid.

Försmak, vårens solglasögon 2011

Få accessoarer väcker sådana vårkänslor som solglasögonen. Men att hitta en modell man gillar som dessutom passar sin egen ansiktsform är långt ifrån enkelt. För att ge lite inspiration i letandet har Manolo därför valt ut tio favoriter.

Pilotglasögonen

Stryktåliga och stilmässigt mångfacetterade eller sanslöst uttjatade. Pilotglasögonen är oavsett åsikt ett givet inslag under sommarmånaderna.

25 x solglasögon

Det kommer många förfrågningar om solglasögon. För att ge lite inspiration åt den som går i tankar om att köpa ett par har Manolo valt ut 25 modeller.

Försmak, Solglasögon

Få vårtecken är lika säkra som solglasögonen. För er som tänkt investera i ett nytt par för säsongen har manolo valt ut åtta snygga bågar.

Glasögonfrossa

Det var länge sedan ämnet glasögon behandlades här på Manolo. Därför bjuder dagens artikel på tio stilfulla bågar. Från excentriska arkitektbågar till diskreta businessglasögon.

Veckans Outfit nr 2

Veckans outfit plockar upp några av senaste veckornas artikelämnen med allt från quiltade västar till stilfulla mössor. Här i en vårinspirerad klädsel.

Vårens solglasögon från Luxottica

Glasögonjätten Luxoticca med märken som Persol, Ray-Ban och Polo Ralph Lauren under sitt tak visade idag upp delar av sin vårkollektion. Som ett avbrott i höstens grådassiga väder har Manolo valt ut några favoriter från kollektionerna.

Bespectacled

Bejaka ditt synfel. Svarta bågar ramar in ansiktet och gör samtidigt glasögons form extra framträdande. Här sju favoriter.

Bildreportage: Solglasögon

Det börjar på allvar bli dags att inhandla sommarens solglasögon. För er som inte kan välja modell eller behöver inspiration har Manolo valt ut åtta snygga modeller.

Veckans Outfit nr 22

Veckans outfit inspireras av sofistikerad preppy. En elegant tolkning av marint mode för såväl båthamnen som en sommarkväll på nattklubben. Minus weekendbagen då.

Weekend wear

Hoppet om ordentlig sommarvärme är tänt och den klart romantiserade bilden av semesterklädseln väcktes plötsligt till liv. För att ytterligare stärka suget efter den perfekta sommarstilen tillägnas denna lördag ren inspiration.

Hänt i modevärlden

Förkovran i solglasögon, skogstokig amerikansk designer, välkänd stilprofil, modetips inför hösten och Karl Lagerfeld sommarens kontrastfärg. Torsdagen bjuder på vitt skilda händelser inom modevärlden.

Beteendemönster solglasögon

Att välja solglasögon är absolut ingen lek. Till skillnad från vanliga glasögon svänger modet för solglasögon i rasande tempo. Vårens måste blir höstens allra största stilmiss. Därför gäller det att utveckla ett beteendemönster för att välja solglasögon. Vi ger er tre.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Edward Green Galways in Utah

Läs mer

Permanent Style

How great things age: Gieves & Hawkes...

Läs mer

Shoegazing

Event – Shoegazing After Work hos...

Läs mer

Hodinkee

In The Shop - Introducing: The Hamilton...

Läs mer

The Armoury Lightbox

#TheArmoury knit waistcoat in green...

Läs mer

Skoaktiebolaget

Skoaktiebolaget - John Lobb By Request...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen