Manolo logotype

Puma
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Puma

10 x vårskor / Tennisskor

Ledig, stilfull och enkel form. Tennisskorna gör sig lika bra på som utanför planen. Manolo ger er tio snygga modeller.

Puma skräddarsyr

Streetwear och skräddarsytt kan låta som varandras raka motpoler. Dock inte för Puma som tillsammans med Oki-Ni lanserat en limiterad kollektion där flera välkända namn från Savile Row medverkat. Kollektionen består av fem jackor, tre skomodeller och tre kepsar. Kepsarna är liksom jackorna producerade i ull från H. Lesser & Sons.

Nyårslöfte av mindre vikt

Ett av våra vanligaste nyårslöften är att ta tag i sin hälsa. Sluta röka, äta bättre eller rentav börja träna. Efter jul och nyårshelgerna är det full fart på de svenska gymen och om man bestämt sig för att skaffa gymkort är givetvis träningskläderna en viktig faktor. Jag har tidigare skrivit om 5 tips för träning på gym där några läsare tyckte att gymmet var en av de sista fristäderna från modets nycker, men för den som gärna ser bra ut även på gymmet har jag samlat lite länkar och satt samman två förslag till träningsoutfits.

Udda sneakers

Sneakers är ett intressant fenomen. För oss som inte är särskilt insatta kan det framstå som total galenskap att lägga 2000 kr på ett par färgglada och excentriska gympadojor, men för den verkliga sneakersfantasten är det ett helt normal beteende. Hur som helst har sneakers blivit ett självklart plagg i den moderna mannens garderob. Här kommer därför ett urval av fyra unika sneakers för att se om det passar någon av er läsare, sneakersfantaster eller inte. Nike Air Force 1 Supreme (1999 kr, Caliroots.com) - Sneakers i alligatorskinn. Behöver man säga mer?