Manolo logotype

Piaget
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Piaget

10 klassiska klockor till Smokingen

Idag tittar vi på en av de accessoarer som kan höja Smokingen till en ytterligare nivå. En elegant och avskalad smokingklocka är tillsammans med manschettknapparna en av få accessoarer som hör hemma tillsammans med mannens elegantaste plagg.

Klocknyheter: SIHH del 2

I förra delen om Salon International de la Haute Horlogeri behandlades de riktigt stora släppen. Den stora klockmässan i Genève bjöd även på en rad intressanta nyheter från de mindre tillverkarna. Här är de lite mer eleganta och glammiga alternativen.

Klockmaterial: guld

Nu när det tjugofem klassikerna är avklarade är det dags att gå vidare i klockvärlden med ett par avsnitt om olika material, och först ut är det verkligen syns, märks, älskas, hatas och inte minst stigmatiserar; guld.

Klockvärldens 25 klassiker – Piaget Altiplano

Piaget är ett företag som är känt för två saker; att vara en lyxig smyckestillverkare i världsklass och att ligga bakom de tunnaste urverk och klockor man kan tänka sig. De allra kändaste återfinns i Altiplano-linjen.

Klocktrend – ultratunt

Precis som vi tagit upp tidigare tycks oversize-hetsen vara över. Istället är det ett klassiskt kvalitetstecken som tagit plats på banan som imponator när klockbranschen sakta återigen börjar glida mot en lite elegantare look; tunnheten.