Manolo logotype

Piacenza Cashmere
Det här varumärket har ännu ingen beskrivande text.

Senaste artiklarna om Piacenza Cashmere

Höstens 10 snyggaste mössor, hattar och huvudbonader

Flera läsare har i veckorna efterfrågat tips på huvudbonader inför vinterkylan. Att hitta något som passar just dig och din klädstil är inte alltid det lättaste så vi har valt ut 10 alternativ för lite olika tillfällen, stilar och plånböcker.

10 x kashmirmössor

Vi går in i den kallaste perioden av året och vad känns bättre än en mjuk och värmande kashmirmössa över hjässan. En produkt som i vår mening fungerar utmärkt även till kavaj och paletå under de kalla vintermånaderna. Kashmirmössan är lika mjuk som funktionell. Pga dess långa fibrer klarar den av stora temperaturförändringar och kan bäras i såväl plus- som minusgrader.

Höstens stickade mössor

Även om vintersäsongen ännu inte varit outhärdlig börjar det bli hög tid att välja skydd för kylan. Det allra mest mångsidiga valet för vintern är en lyxigare stickad mössa. Manolo har valt ut några favoriter.

Höstens handskar

Handskar är ett ämne många läsare efterfrågat. Även om kylan ännu inte varit lika påträngande som ifjol börjar det snart bli dags att investera i ett par. Manolo har valt ut några modeller som håller värmen och stilen i höst.

Sommargarderoben - Rundhalsad pullover

När det kommer till stickat under kyligare sommarkvällar är det få plagg som slår en rundhalsad bomullspullver. Lika snygg över oxfordskjortan som virad runt halsen ovanför kavajen är detta en given klassiker med utpräglad marin känsla.

Stickat för våren

Bara för att vi går mot varmare väder innebär det inte att det är dags att lägga in den stickade tröjan i garderoben. Tvärtom, med tunnare vårytterplagg kan en pullover eller cardigan under kavajen verkligen komma till användning.

Bildinspiration - Mösskultur

Den upprullade mössan har blivit lite av ett signum för den modemedvetna svenska mannen. Till synes obekymrat påsatt i farten, men med en noga tanke om vinkel som uppvik. Även om stilen ibland kan känns väl utstuderad finns det något visst med den stickade mössan som lockar.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Hermes silk printing, Lyon: Factory...

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

First Photos: The Bulgari Octo...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen